Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a dat la Bacalaureat, la Istorie. Exerciţii complexe la examenul din 2021

Ce s-a dat la Bacalaureat, la Istorie. Exerciţii complexe la examenul din 2021

GALERIE FOTO (3) Ce s-a dat la Bacalaureat, la Istorie. Exerciţii complexe la examenul din 2021

Subiecte BAC la Istorie. Absolvenţii de liceu au avut marți, 29 iunie, proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la real au susținut proba la Matematică, iar cei de la uman au susținut proba la Istorie.

Ce s-a dat la Bacalaureat, la Istorie. Exerciţii complexe la examenul din 2021

Elevii din clasele terminale de la profil uman au susținut marți, 29 iunie, proba la istorie, pentru examenul de Bacalaureat 2021. Subiectele și baremele vor fi făcute publice de Ministerul Educației după încheierea examenului.

Istoria este probă obligatorie a profilului pentru absolvenții din filiera teoretică, profil umanist, toate specializările și filiera vocaţională – profil artistic, profil sportiv, profil pedagogic, profil teologic.

Ministerul Educației a decis ca probele de competențe de la Bacalaureat 2021 să nu mai fie susținute fizic de elevi, ci să fie echivalate. Astfel, probele de evaluare a competențelor, programate în perioada 14-16 iunie, la Limba română, 16-17 iunie, la Limba maternă, 18-23 iunie, Competențe digitale, și 23-25 iunie, Limbă străină vor fi echivalate potrivit unui model de echivalare și recunoaștere folosit în anul trecut.

Reguli la Bacalaureat 2021

Examenul de bacalaureat are o serie de reguli stricte pe care candidații trebuie să le respecte, pentru a nu fi eliminați. La Bac 2021, elevii de liceu nu au voie să intre în sala de examen având în posesie telefoane mobile, căști audio, mijloace electronice de calcul sau de comunicare ghiozdane, rucsace, sacoșe, poșete manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare notițe, însemnări, rezumate, ciorne lucrări ale altor candidați sau orice tip de document ce ar putea fi folosit pentru rezolvarea subiectelor.

Tinerii care se prezintă la examenul de Bacalaureat sunt obligați să lase toate obiectele menționate mai sus în sala de depozitare stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop. Elevii claselor terminale de liceu care refuză să depoziteze obiectele nu vor fi primiți în sala de examen și nu pot promova Bacalaureatul.

În timpul examenului, candidații nu au voie să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: