Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez. Suzy Perez a ajuns să cerșească pe străzi

Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez. Suzy Perez a ajuns să cerșească pe străzi

GALERIE FOTO (7) Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez.

Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez. În anii ’90 și începutul anilor 2000, Suzy Perez a avut parte de o carieră de succes ca model și dansatoare. Originară din Republica Dominicană, Suzy s-a mutat în America pentru a face parte din industria de divertisment. Din păcate, viața lui Suzy s-a schimbat brusc în ultimii ani, iar acum se luptă zilnic să supraviețuiască. Ce s-a întâmplat cu Suzy Perez, dansatoarea lui Jennifer Lopez?

Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez. Suzy Perez a ajuns să cerșească pe străzi

Ce s-a întâmplat cu dansatoarea lui Jennifer Lopez. Suzy Perez a avut o carieră de vis în divertismentul american. Venită din Republica Dominicană, Suzy Perez s-a mutat în SUA și a devenit dansatoare de rezervă pentru Jennifer Lopez, lucrând și cu Sean Combs. Din păcate, viața avea să-i pregătească un viitor deloc strălucit. În toamna anului 2019, Genela Solano, de la Univision, a descoperit-o pe Suzy Perez într-o situație cumplită. Aceasta se afla pe străzi și se lupta cu dependența de heroină de mulți ani. Suzy i-ar fi spus Genelei că, după moartea mamei sale, viața ei s-a transformat total.

Suzy a declarat că are un copil, iar ulterior i-a trimis acestuia un mesaj emoționant: „Te iubesc și vreau să știi că ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a spus ea. Trei zile mai târziu, Univision a aranjat o întâlnire între Suzy și copilului ei, iar videoclipul reîntâlnirii, fosta dansatoare declară că va lupta din nou pentru a reveni la viața anterioară.

Recent, multă lume a fost interesată să afle dacă Suzy chiar s-a schimbat sau a revenit la viața de pe străzi. Pentru început, Suzy și-a făcut un profil de Instagram, unde împărtășește fotografii cu susținătorii săi, arătându-le acestora progestul său. Pentru o vreme, părea că viața fostei dansatoare ar fi luat o întorsătură în bine. Părea că viața lui Suzy se va schimba, dar un lucru neașteptat s-a produs.

Suzy, din nou dependentă de droguri

Din păcate, se pare că Suzy se luptă din nou cu dependența de droguri. Senna Celestino, fiul acesteia, a povestit pe Twitter că mama ei s-a întors din nou pe străzi. „Apreciez sprijinul pe care îl acordați mamei mele. Dar folosește banii pe care i-ați dat pe stradă pentru a cumpăra droguri ”, a spus copilul acesteia. Conform acestuia, Suzy a refuzat să locuiască în casă alături de ea. „Este adultă și poate consimți pentru ea însăși. Nu o putem face să obțină ajutorul de care are nevoie ”, au spus unii internauți.

În acest moment, contul de Instagram al lui Suzy este inactiv, semn că nu au mai avut loc schimbări în viața ei. Fiica lui Suzy a mai spus că, înainte ca situația să se înrătutățească, mama sa dădea semne că vrea să se schimbe și făcea progrese. Aceasta speră ca mama ei să decidă să se întoarcă acasă și să își dorească să se schimbe cu adevărat fără a se mai întoarce pe străzi. Nu se știe nici acum cum a reușit Suzy Perez să ajungă pe străzi, chiar în perioada în care avea un succes incredibil în carieră. Unele zvonuri spun că aceasta ar fi fost luată de mafie și transformată în prostituată în întreaga Europa. Suzy a declarat la un moment dat că a fost răpită, violată, bătută și drogată ani la rând, ceea ce i-a transformat viața într-un calvar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: