Redactia.ro
Home » Sport » Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Bendeac. Nimeni nu se aștepta la așa ceva în prag de Sărbători

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Bendeac. Nimeni nu se aștepta la așa ceva în prag de Sărbători

Andrei Bendeac, fratele celebrului Mihai Bendeac, a plecat de la Dinamo. „Bendy” și-a dat demisia din funcția de social media manager.

Decizia lui Bendeac junior vine într-un moment greu pentru echipa din Ștefan cel Mare. Dinamoviștii sunt pe penultimul loc în Superliga și nu au mai câștigat un meci din luna august în campionat.

Andrei Bendeac a venit la formația alb roșie în urmă cu un an pe când Dinamo era în Liga 2. La început a lucrat va voluntar, iar din acest sezon a fost angajat cu acte în regulă. Tânărul a explicat motivele pentru care a plecat de la echipa dinamovistă.

Motivele plecării de la Dinamo

”Natura mea perfecționistă m-a adus în această situație, în sensul că am ajuns la o plafonare, poate și din vina mea, poate și din cea a clubului, mai ales cu insolvența și cu tot ceea ce se întâmplă.

Când simt că produsul pe care pot eu să-l ofer suporterului dinamovist nu e cel premium, atunci… E mai bine să mă opresc! Decât să continuu într-o frustrare cotidiană, mai bine mă retrag dintr-un proiect, care, oricum, poate continua bine și foarte bine fără mine.

Voi veni la meciurile de acasă, la meciurile din deplasare, rămân dinamovist pe viață. Acum, voi fi din nou un suporter, simplu, cu trăirile sale”, a spus tânărul pentru gsp.

Andrei Bendeac are 23 de ani și este cu 17 ani mai mic decât fratele său, actorul Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: