Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Lulu Mihăescu, micuța actriță din „Veronica”, de când s-a retras din actorie. Femeia a luat o decizie neașteptată

Ce s-a întâmplat cu Lulu Mihăescu, micuța actriță din „Veronica”, de când s-a retras din actorie. Femeia a luat o decizie neașteptată

GALERIE FOTO (5) Cum arată acum Lulu Mihăiescu, actrița din Veronica. Sursă foto: Social Media

Îți mai amintești de Lulu Mihăescu, micuța actriță care a cucerit inimile românilor cu rolul său din celebrul film „Veronica”? Ea a devenit un simbol al copilăriei pentru multe generații, datorită farmecului și talentului său inconfundabil. Cu toate acestea, viața ei a luat o turnură neașteptată, îndepărtându-se complet de lumea cinematografiei și alegând un alt drum, mult mai discret, dar la fel de pasional.

Lulu Mihăescu, al cărei nume real este Luminița Petre, a intrat în lumea filmului la o vârstă foarte fragedă. La doar patru ani, ea a jucat alături de mari nume ale scenei românești, precum Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman și Angela Moldovan, în filmul „Veronica” din 1973. Performanța ei în acest film a fost atât de remarcabilă, încât a devenit rapid una dintre cele mai iubite figuri din cinematografia românească.

Cariera cinematografică și muzicală a lui Lulu Mihăiescu

După succesul din „Veronica”, Lulu Mihăescu a continuat să strălucească pe marele ecran cu roluri în filme precum „Mama” (1976), „Saltimbancii” (1981) și „Un saltimbanc la Polul Nord” (1984). Cu toate acestea, deși avea potențialul de a deveni una dintre cele mai mari actrițe din România, Lulu a ales să urmeze o altă pasiune de-a sa: muzica.

În anii ’90, Lulu Mihăescu a cântat la clape în formația Timpuri Noi, demonstrând că talentul său nu se limita doar la actorie. Cu toate acestea, cariera sa muzicală în România nu a durat foarte mult, iar actrița a simțit nevoia unei schimbări majore în viața sa.

La câțiva ani după ce a părăsit celebra trupă Timpuri Noi, Lulu Mihăescu a luat o decizie radicală: s-a mutat definitiv din România și s-a stabilit în Vancouver, Canada. Această mutare a marcat o schimbare profundă în viața ei, alegând să se retragă complet din lumina reflectoarelor și să înceapă o nouă viață.

În prezent, Lulu Mihăescu este profesoară de pian, dedicându-se complet pasiunii sale pentru muzică și educației. Departe de agitația și stresul vieții publice, ea a reușit să găsească echilibrul și fericirea într-un mediu mult mai liniștit.

Ce s-a ales de Lulu Mihăescu, actrița din „Veronica”

Lulu Mihăescu are o fiică de 31 de ani, cu care are o relație foarte apropiată. În ciuda distanței și a schimbărilor majore din viața sa, Lulu a reușit să mențină o legătură puternică cu familia sa, oferindu-le sprijin și dragoste necondiționată.

Deși s-a retras din actorie și a părăsit țara natală, Lulu Mihăescu este încă amintită cu drag de publicul din România. Aparițiile sale rare în media arată că Lulu Mihăescu, acum Luminița Petre, a rămas aceeași persoană caldă și talentată. Aspectul său a rămas aproape neschimbat, păstrând același zâmbet fermecător care a cucerit inimile spectatorilor în copilărie.

Lulu Mihăescu a lăsat o amprentă profundă în sufletele celor care au crescut cu poveștile și cântecele Veronicăi. Actrița care ne-a încântat copilăria arată acum că adevărata magie constă în a-ți urma pasiunile și a-ți trăi viața cu autenticitate și bucurie.

Povestea lui Lulu Mihăescu ne arată că succesul și fericirea nu sunt întotdeauna legate de lumina reflectoarelor și de faima publică. Alegerea de a urma o viață simplă, dar plină de pasiune și dedicare, poate aduce la fel de multă satisfacție și împlinire personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: