Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Oana Matache, după relația cu Radu Siffredi. Din ce face bani sora Deliei, la câteva luni de la divorț

Ce s-a întâmplat cu Oana Matache, după relația cu Radu Siffredi. Din ce face bani sora Deliei, la câteva luni de la divorț

GALERIE FOTO (7)

Relația controversată dintre Oana Matache și Radu Siffredi a captat atenția publicului și a ocupat prima pagină a ziarelor mondene acum câteva luni. Sora Deliei, Oana, s-a despărțit de tatăl copiilor ei și a ales să intre într-o relație cu Radu Siffredi, ceea ce a generat multe controverse și speculații în rândul fanilor și presei de specialitate. Cu toate acestea, să vedem cum se descurcă Oana în prezent și din ce își câștigă banii.

În anul 2017, Oana Matache și fostul ei partener au decis să își unească destinele, având-o ca nașă pe celebra Delia Matache și soțul acesteia. Cuplul a fost binecuvântat cu doi copii, o fetiță în vârstă de 6 ani și un băiețel în vârstă de 4 ani. Din păcate, după ani de mariaj, Oana și partenerul său au ales să se despartă, iar această hotărâre a fost luată chiar de femeie.

Din ce câștigă Oana Matache bani

Gina Matache a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația Oanei cu Radu Siffredi, dezvăluind că cele două surori s-au certat din cauza alegerilor pe care Oana le-a făcut în viața ei amoroasă. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că Delia nu a lăsat-o pe sora ei singură în momentul în care a avut nevoie de ajutor pentru a-și întreține copiii. Oana a fost pusă în fața unei provocări financiare, iar atunci când nu a putut face față situației singură, a apelat la ajutorul surorii ei pentru a-și mări veniturile și a putea oferi copiilor o viață decentă.

Astfel, cele două vedete au luat hotărârea de a cânta din nou împreună și de a susține show-uri pentru a-și asigura traiul. Colaborarea lor a stârnit interesul publicului, atrăgând atenția fanilor și ajutându-le să își îmbunătățească situația financiară.

„Oana cântă cu Delia iar, împreună pe scenă. Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor. Ursul nu dansează de voie, ci de nevoie. Mă interesează copiii, ca ei să aibă, nu să aștepte să-i dea Gheorghe sau Ion. Doamne ferește!”, a spus Gina Matache, potrivit Cancan.ro.

Oana Matache a confirmat divorțul

Divorțul a fost confirmat de sora Deliei în luna martie a acestui an, la două săptămâni după ce paparazzi au surprins-o pe Oana sărutându-se cu Radu Siffredi. Cu mult curaj și hotărâre, Oana a ales să facă acest pas, cu toate că avea doi copii și trebuia să se descurce singură cu ei.

Vedeta a subliniat că relația dintre ea și fostul său partener nu mai funcționa, iar noul său iubit nu a avut nicio legătură cu decizia de a se despărți. În timpul acestor evenimente, mama Oanei, Gina Matache, a preferat să nu comenteze situația public, înțelegând că fiica ei este cea care trebuie să ia deciziile potrivite pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: