Redactia.ro
Home » TV » Ce s-a întâmplat cu Radu Palaniță, la un an de când a câștigat Românii au talent! Trece printr-o perioadă foarte grea

Ce s-a întâmplat cu Radu Palaniță, la un an de când a câștigat Românii au talent! Trece printr-o perioadă foarte grea

GALERIE FOTO (2) Ce se întâmplat cu Radu Palaniță, la un an de când a câștigat Românii au talent! Trece printr-o perioadă foarte grea

Radu Palaniță a avut parte de o surpriză în anul 2020, atunci când a câștigat sezonul 10 al emisiunii ”Românii au talent”. După reușita aceasta, viața bărbatului s-a schimbat total!

Ce s-a întâmplat cu Radu Palaniță, la un an de când a câștigat Românii au talent

În urmă cu un an, Radu Palaniță trăia cel mai important moment din viața sa. De profesie mecanic auto, acesta a participat la emisiunea ”Românii au talent” și a fascinat publicul cu vocea sa de excepție, reușind astfel să câștige primul loc și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Acum, la aproape un an de la succesul pe care l-a dobândit, concurentul a povestit despre cum s-a schimbat viața sa în urma cocursului și mai ales drama prin care a trecut recent. Radu și-a pierdut tată în luna februarie a anului curent.

”Anul trecut eram mecanic auto, acum se împarte munca, în pandemie. Acum merg în paralel cu muzica, încerc să învăț ce pot, și cu mecanica. O mare parte din premiu a fost investită în casa mea, așa cum am zis. Cât s-a putut am băgat în muzică, să am o plecare. Dacă nu ai sculele necesare, nu poți practica meseria ta. În urma mesajelor primite de la oameni, mi se zice Doctor de suflete.

Mă bucur mult, oamenii mă apreciază și mă roagă să le cânt cu dedicație. Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult. Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Știu doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o.

Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten. Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult”, a declarat Radu Palaniță.

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent sezonul 10

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii ”Românii au talent” a fost câștigat de către Radu Palaniță. În urma concursului, acesta a plecat acasă cu suma de 120.000 de euro. Radu Palaniță l-a surprins pe actorul Florin Călinescu cu vocea pe care o are, drept urmare acesta a apăsat Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în finala ”Românii au talent”.

Ce se întâmplat cu Radu Palaniță, la un an de când a câștigat Românii au talent! Trece printr-o perioadă foarte grea

Câștigătorul ”Românii au talent” i-a lăsat pe toți cu gura căscată datorită vocii sale. Ca impactul să fie și mai mare acesta a declarat că el nu este de profesie cântăreț și că și-a descoperit talentul la 36 de ani. A început să muncească de la vârsta de 14 ani și în prezent este mecanic auto iar decizia lui Florin Călinescu de ai da Golden Buzz-ul l-a lăsat fără cuvinte.

În 2019, acesta a participat și la emisiunea ”Vocea României” însă nu a trecut în etapa următoare. Totuși, spusele juraților l-au încurajat să meargă mai departe și să mai învețe.

”Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea.

Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a declarat câștigătorul ”Românii au talent”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: