Redactia.ro
Home » Știri » Românii au talent 2021. Ruslana Krutas a primit Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu

Românii au talent 2021. Ruslana Krutas a primit Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu

Sezonul 11 al Românii au talent este unul la fel de plin de surprize. Un nou  concurent i-a impresionat pe cei patru jurați. Este vorba despre o tânără din Ucraina, pe nume Ruslana Krutas, care a primit Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu. Ea va fi trimisă automat în semifinale, fără să mai fie nevoie să primească minimum trei de ”DA!” din partea juraților.

Românii au talent 2021. Ruslana Krutas a primit Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu

O concurentă din Ucraina a impresionat, vineri seară, juriul de la Românii au talent. Este vorba despre o contorsionistă pe nume Ruslana Krutas, care a primit Golden Buzz din partea Alexandrei Dinu. Tânăra a declarat că și-a dorit să primească Golden Buzz de cum a pășit pe scenă. Ruslana Krutas a făcut un număr de contorsionism care i-a ridicat în picioare pe cei patru jurați.

Ruslana Krutas, moment spectaculos de contorsionism, la „Românii au talent” - Stirileprotv.ro

”A fost o nebunie. Tu ca spectator simți durere când o privești. Iar ea părea relaxată. Mi se pare incredibilă scena asta de la Românii au talent. Acestea sunt momentele pe care vrei sa le trăiești. Sun tare curioasă cu ce se va prezenta în semifinală, pentru că nu-mi dau seama cum se poate depăși perfecțiunea”, a spus Alexandra Dinu, după ce i-a day Golden Buzz-ul Ruslanei.

GOLDEN BUZZ Românii au talent, 5 martie. Ruslana Kurtas a lăsat juriul fără cuvinte | DCNews

Ruslana Krutas a venit pentru prima oară în România, special pentru Românii au talent.

”Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente”, a mărturisit concurenta.

Cine Este Ruslana Krutas, Cel De-al șaptelea Golden Buzz De La „Românii Au Talent” Sezonul 11. Alexandra Dinu A Trimis-o în Semifinală. „A Fost O Nebunie” | Libertatea

Andra și Andi Moisescu, uluiți de performanța concurentei

”Foarte tare. Nu știu cum de dă Doamne, Doamne, tot unor oameni. Păcat că publicul de acasă nu poate simți ce simțim și noi”, a spus și Andra impresionată de concurenta din Ucraina./ ”Momentele astea par floare la ureche pentru unii„, a spus și Andi Moisescu.

Romanii Au Talent | PRO TV

Și din culise momentul tinereri contorsioniste a fost apreciat, iar Florin Călinescu a rămas fără cuvinte de uimire și nu se mai putea așeza pe scaun.”Nu cred. Așa stă în poziția asta. Doamne. Extraordinar!”, a spus Smiley. Tânăra a declarat la final că și-a dorit să primească Golden Buzz de cum a pășit pe scenă. ”De când am intrat pe scenă mi-am dorit să iau Golden Buzz”, a mărturisit și contorsionista.

Cine este Ruslana, ucraineanca pentru care Alexandra Dinu a dat golden buzz la Românii au talent. Ce i-a făcut lui Florin Călinescu - IMPACT

Butonul auriu, sau Golden Buzz, a fost introdus în anul 2014. Acesta este plasat pe mijlocul mesei juriului și poate fi apăsat o singură dată. El clasează concurentul direct în semifinală.

Care este marele premiu de la Românii au talent

Marele premiu al câștigătorului de la Românii au talent va fi de 120.000 de euro.

Cine Este Ruslana Krutas, Cel De-al șaptelea Golden Buzz De La „Românii Au Talent” Sezonul 11. Alexandra Dinu A Trimis-o în Semifinală. „A Fost O Nebunie” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: