Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro pe care părinții Melindei au promis-o persoanei care o găsește pe fiica lor? Iată cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mânușa Albă!

Ce s-a întâmplat cu recompensa de 10.000 de euro

Părinții Melindei au făcut un apel disperat către public atunci când fiica lor a dispărut, promițând o recompensă de 10.000 de euro pentru oricine ar putea furniza informații care să ducă la găsirea ei.

Cu toate acestea, povestea este departe de a fi una obișnuită. După o serie de investigații și evenimente neobișnuite, recompensa promisă nu a ajuns în mâinile bărbatului care a ajutat la găsirea Melindei.

Potrivit relatărilor, bătrbatul care a ajutat la găsirea fetei de doar 13 ani a pretins că a avut o premoniție, mai exact Melinda i-a apărut în vis. Încrederea sa în această viziune l-ar fi determinat să meargă la poliție și să dezvăluie locul unde credea că se afla fata dispărută. Această informație a fost verificată de polițiștii locali, care au găsit-o pe Melinda în locuința unui bărbat, cunoscut ca „Mănușa Albă”, pe care l-au arestat ulterior sub acuzația de viol.

Cine e, de fapt, cel care l-a reclamat pe „Mănușa Albă”

Cu toate acestea, anchetatorii au început să pună la îndoială spusele binefăcătorului și relația dintre el și bărbatul care o ținea pe Melinda închisă în casa sa.

Acum, noi detalii au ieșit la suprafață! Se pare că cei doi se cunoșteau, iar informația despre locația Melindei ar fi fost obținută în timpul unei slujbe de duminică la biserică, la care amândoi au participat.

Familia Melindei, în ciuda promisiunilor anterioare, nu a acordat recompensa de 10.000 de euro celor care au ajutat la găsirea fiicei lor. Acest lucru a stârnit o serie de întrebări cu privire la motivul pentru care au ales să nu răsplătească pe cei care au contribuit la găsirea Melindei, în special pe „Mănușa Albă”.

Cazul rămâne în continuare un mister, iar investigațiile continuă să dezvăluie noi detalii!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: