Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce s-a întâmplat cu vedetele concursurilor de frumuseţe pentru copii organizate în Statele Unite

Ce s-a întâmplat cu vedetele concursurilor de frumuseţe pentru copii organizate în Statele Unite

GALERIE FOTO (3)

Te-ai uitat vreodată la un concurs de frumuseţe pentru copii? Este la fel de ciudat pe cât sună. Copiii sunt îmbrăcați elegant, având coafuri extrem de elaborate și un machiaj exagerat. Toate acestea sunt făcute pentru a participa la un concurs de frumusețe. De ce? Pentru ce? Cine sunt părinții care cred că este o idee bună? Cine sunt judecătorii și cum dorm ei noaptea, rupând in două toate inimile copiilor? Și cel mai interesant, ce se întâmplă cu copiii care concurează în astfel de concursuri? Oare ei cresc bine sau sunt afectaţi pe viață? Haideți să aruncăm o privire la niște copii faimoși care au participat la aceste concursuri și cum arată viața lor după ani de zile.

1. Alana Thompson cunoscută si ca Honey Boo-Boo

Cine nu a auzit de Honey Boo Boo? Adică fetița a devenit literalmente virală. Au fost atât de multe videoclipuri cu ea și s-a făcut si un meme. Era o fetiță cu foarte multă personalitate, dar întreaga ei familie era ciudată. În aceste zile, ea nu face nicio revistă de frumusețe, dar acea faimă a dus la o mulțime de filme si reality-show-uri pentru întreaga familie pe care le face şi în prezent.

2. MaKenzie Myers

MaKenzie a luat parte la spectacolul de frumuseţe pentru copii, numit Toddlers and Tiaras, de care sunt convinsă ca aţi auzit. De atunci a avut mici roluri în alte câteva emisiuni. Au fost destul de distractive. Însă a renunțat complet la cariera ei și s-a bucurat de restul copilăriei, fără stresul adăugat. Ea continuă să țină pasul cu rețelele de socializare și a făcut o fotografie de reuniune cu alți copii care au participat la aceste concursuri, ceea ce a făcut să pară că s-ar putea bucura de o carieră de model la un moment dat.

3. Eden Wood

Eden a fost foarte populară în calitate de copil care a participat la concursuri de frumuseţe și de atunci a devenit actriță și personalitate tv. Ea a primit și rolul lui Darla în The Little Rascals Save the Day și a făcut o treabă grozavă în acest sens. Face, de asemenea, modeling, a mers pe podiumul din timpul săptămânii modei și chiar a revenit pentru a fi judecător la Toddlers și Tiaras.

4. Taralyn Eschberger

Taralyn a fost o prințesă atât de mică când a fost vorba despre concursurile de frumusețe din copilărie, dar în cele din urmă, a renunțat la ele și, în schimb, s-a bucurat de lucruri normale, cum ar fi să stea cu prietenii și să facă sport. Îi place în continuare să fie o adolescentă obișnuită și se bucură foarte mult de sport.

5.Madison Berg

Madison a fost o divă atât în timpul anilor săi de frumusețe, dar sperăm că a crescut din asta. Ea continuă să participe la concursuri, a câștigat Miss Teen Mississippi United, iar obiectivul ei este să câștige Miss USA la un moment dat. Și uitându-ne cât de frumos a crescut, credem că poate avea o șansă.

6. Alycesaundra & Giavanna ⠀

S-ar putea să-i cunoașteți pe acești doi drept gemenii tiarei. Mama lor a spus, de fapt, că a cheltuit peste un milion de dolari pentru nevoile lor, care includ costumele, machiajul, închirierea studiourilor cu podiumuri pentru a practica mersul, autobuzul și securitatea. Dar se pare că investiția ei a meritat pentru că Alycesaundra a devenit un designer foarte tânăr și creează colecții incredibile pentru a participa la prezentări de modă, în timp ce Giavanna este un model de succes și a câștigat Little Miss Carolina de Sud.

7. Isabella Barrett

Isabella a avut un mare succes în cariera ei. Valoarea sa s-a ridicat la aproximativ 2 milioane de dolari înainte de a deveni adolescentă, a avut propria linie de îmbrăcăminte și o linie de bijuterii care a avut mare succes și cu copiii de vârsta ei. Se bucură cu adevărat de succesul ei și a spus că iubeşte să fie celebra. Părinții ei sunt, de asemenea, mândri de fata lor, iar planul lor este să investească banii pe care i-au făcut astfel încât averea Isabellei să crească cu timpul.

8. Destiny Christian

Cariera lui Destiny se aseamănă cu un rollercoaster când vine vorba de faimă și succes. Pe de o parte, ea a devenit instantaneu recunoscută, deoarece mama ei a îmbrăcat-o ca Sandy de la Grease și i-a dat o țigară falsă pentru a fuma pe scenă în timp ce își făcea rutina. Destiny avea doar 4 ani la acea vreme. Evident, vestea a explodat și s-a vorbit mult despre cât de scandalos și nepotrivit a fost asta. De atunci, Destiny a renunțat să mai participe la concursuri de frumusete și s-a bucurat de restul copilăriei din afara luminei reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini