Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Adelina la Survivor România. Totul a ieșit acum la iveală

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Adelina la Survivor România. Totul a ieșit acum la iveală

Ce s-a întâmplat între Zanni si Adelina la Survivor România

Adelina a spus adevărul despre ceea ce s-a întâmplat între ea și Zanni la Survivor România, după ce Albert a dat de înțeles că între cei doi a avut loc ceva intim.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Zanni și Adelina la Survivor România. Totul a ieșit acum la iveală

Adelina, fosta ”războinică” de la Survivor România, neagă că s-ar fi întâmplat ceva intim între ea și Zanni, așa cum Albert a dat de înțeles. Adelina a clarificat că ea și Zanni și-au permis unele glume, și de aceea Albert a înțeles că între ei s-ar fi înfiripat sentimente, scrie Cancan.

„Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis: Zanni, eu te-am mai urmărit, aici te-ai schimbat foarte mult. Ești foarte simpatic.De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei”, a declarat Adelina, la Teo Show.

Adelina: ”Nu aveam cum să dorm cu Zanni, suntem filmaţi mereu”

Totodată, Adelina a mai punctat faptul că mai mult decât glume nu a avut cum să aibă loc ceva mai mult între ea și Zanni, deoarece sunt filmați mereu. În pofida divergențelor cu Albert, Adelina nu-i poartă pică acestuia.

“Cel mai greu lucru a fost faptul că nu ne puteam spăla cum trebuie. Lucrurile astea te macină, te obosesc. Legat de Albert, am rămas în relaţii bune. Am lăsat totul în urmă, nu am vrut să iau acasă lucrurile astea. Deşi el spune că e cu Dumnezeu, el m-a denigrat, a lăsat să se înţeleagă că între mine şi Zanni a fost mai mult decât o prietenie. Chiar m-a suprins, nu mă aşteptam să spună aşa ceva… Nu aveam cum să dorm cu Zanni, suntem filmaţi mereu, nu se poate face nimic la Survivor. În ceea ce o priveşte pe Elena, de acasă o vedeam falsă, teatrală. Dar când am ajuns acolo am început să vorbesc cu ea, dar mi-am schimbat părerea”, a povestit Adelina, la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: