Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat după ce câțiva turiști din Costinești s-au dus s-o vadă live pe Minodora într-un restaurant. „Am rămas foarte dezamăgiți…”

Ce s-a întâmplat după ce câțiva turiști din Costinești s-au dus s-o vadă live pe Minodora într-un restaurant. „Am rămas foarte dezamăgiți…”

GALERIE FOTO (2) Ce s-a întâmplat după ce câțiva turiști din Costinești s-au dus s-o vadă live pe Minodora într-un restaurant. „Am rămas foarte dezamăgiți...”

Câțiva fani de-ai Minodorei au mers într-un restaurant din Costinești s-o vadă pe cântăreață live. Ce au pățit mai departe pare desprins dintr-un film. Iată pățania lor, așa cum una dintre turiste a povestit-o în mediul online.

Ce s-a întâmplat după ce câțiva turiști din Costinești s-au dus s-o vadă pe Minodora într-un restaurant. „Am rămas foarte dezamăgiți…”

Experiență neplăcută pentru câțiva turiști care au mers într-un local Costinești cu speranța că o vor vedea și asculta LIVE pe Minodora.

Am fost anunțați ca va veni Minodora sa cânte la acel restaurant… Eu împreună cu un grup de prieteni am decis sa mergem sa o vedem/ascultam, era și la intrarea restaurantului poza cu ea și cu data de ieri (nr. 13 august) și ora începerii (ora 21).Am întrebat și ospătarii restaurantului care au confirmat ca va fi prezenta la ora 21.

Povestea e halucinantă, conform spuselor turistei, care a povestit întâmplarea în mod public pe un grup de Facebook.

Am ajuns la locația respectiva, încă de la intrare, ne-au întrebat dacă o sa mâncăm, răspunsul nostru fiind unul negativ pentru ca abia mâncasem. Ne-au spus ca nu avem voie sa intram dacă nu consumam și mâncare. Ne-am răzgândit și de dragul de a o vedea pe Minodora, le-am spus ca o sa comandam ceva și de la bucătărie. Am comandat 2 profiteroluri, niste aripioare în sos picant și foccacia cu usturoi și oregano. Ospătarul, foarte impulsiv, m-a întrebat dacă știu ce e aia foccacia… Eu răspunzând-i ca da, și ca am mai mâncat. Când a venit cu aripioarele pentru prietena mea, m-a mai întrebat încă o data dacă vreau „doar foccacia”…. I-am răspuns ca de moment atât, bine asta și cu băuturile pe care le comandasem. A început seara cu niște lăutari… Ca mai apoi sa vina sa cante Cristi Dules care a făcut mai mult playback.

Evident, nici urmă de Minodora în local, nici mai târziu. Ba mai mult, afișul cu ea a dispărut și de la intrarea în local.

Așadar pana la urma Minodora nu a mai venit și eu când am ieșit după țigări, am văzut ca pe tabla de la intrare era și ștearsă poza ei cu data de ieri.
Total, menționez ca am rămas foarte dezamăgiți și am cerut nota de plata…am spus ca voi achita cu cardul consumația, ospătarul a venit doar cu POS – ul și mi-a spus sa plătesc suma de 142 de lei însă a venit fără nota de plata… L-am întrebat unde e nota și mi-a spus sa ma duc cu el dacă vreau și sa verific ce am consumat…
Nu știu dacă a fost în totalitate corecta nota pentru ca nu știam sa ma uit pe casele noi de marcat și sa citesc toate cele scrise.. Cu toate ca eu cred ca a fost totuși corecta nota…
Deci nu recomand, îți baga mâncarea pe gat, te minte ca va veni sa cânte nu știu cine și mai apoi îți iei o mare teapa!
Vacanta plăcută tuturor!
Ce s-a întâmplat după ce câțiva turiști din Costinești s-au dus s-o vadă live pe Minodora într-un restaurant. „Am rămas foarte dezamăgiți...”
Foto: Ioana Sorina Cucoara / Am fost acolo (recenzii cazare, restaurante, vizite)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: