Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat în momentul exploziei de la Călimăneşti. Un om care locuieşte în zonă a spus totul, cum s-a simţit

Ce s-a întâmplat în momentul exploziei de la Călimăneşti. Un om care locuieşte în zonă a spus totul, cum s-a simţit

comă alcoolică

În urma exploziei de la Călimăneşti, produse în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Vrancea, s-au înregistrat patru decese şi cinci persoane rănite.

Cei doi pacienţi răniţi în explozia de la Călimăneşti, judeţul Vrancea, care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” Bucureşti sunt intubaţi.

Au vibrat dulapurile din case

Nenorocirea s-a întâmplat la ora 01:00 AM, şantierul Autostrăzii A7. 10 muncitori făceau lucrări de compactare a traseului, când un utilaj a spart una dintre conductele de gaze care alimentează zona Moldovei. A urmat o explozie puternică.

Vuia flacăra puternică, vibrau în casă dulapuri, câinii se auzeau. Două ore a ars încontinuu. Au venit pompierii de la SMURD şi au bătut din casă în casă să ne anunţe”, a povestit un martor pentru Antena 1.

Constructorul știa că există această conductă și trebuie clarificat faptul că nu pare o adâncime tocmai în regulă pentru magistrală, ar trebui să fie la o adâncime mult mai mare.

De la primul strat de la care s-a pornit conducta trebuia să fie la 1,80 de la primul strat de autostradă”, a zis Nicuşor Halici, prefectul judeţului Vrancea.

Trei victime, leziuni minore

Răniţii nici n-au mai aşteptat ambulanţele. Ar fi plecat pe jos până la drumul european 85, acolo unde au oprit maşinile, ca să îi ducă la spital.

Două victime care au suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corporală, respectiv 40% din suprafaţa corporală au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” Bucureşti.

Amândoi pacienţii sunt intubaţi. Aşteptăm evaluările echipelor medicale astfel încât pacienţii să poată beneficia de cele mai bune îngrijiri”, a informat Ministerul Sănătăţii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: