Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat în viața lui Lorelai Moșneguțu după ce mama biologică a văzut-o la TV. Povestea tinerei este cutremurătoare

Ce s-a întâmplat în viața lui Lorelai Moșneguțu după ce mama biologică a văzut-o la TV. Povestea tinerei este cutremurătoare

lorelai mosnegutu

Lorelai Moșnegutu a câștigat emisiunea Românii au Talent în anul 2017 și a impresionat o țară întreagă datorită talentului săi ieșit din comun, dar și a poveștii de viață pe care o are. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă alături de mama adoptivă, Lorelai a făcut o serie de mărturisiri absolut cutremurătoare.

Lorelei Moșneguțu, poveste de viață impresionantă. A aflat de la o învățătoare despre moartea propriei mame

Lorelai Moșneguțu s-a născut fără ambele brațe și a fost abandonată de către părinții săi. Norocul ei a fost că a dat peste un suflet bun, în persoana Vioricăi Pârvan, un asistent maternal care i-a devenit mamă adoptivă. Aceasta a povestit că mama lui Lorelai a murit în urmă cu 10 ani, la scurt timp după ce și-a văzut fiica la televizor, cântând în cadrul unei emisiuni televizate. Lorelai nu a aflat imediat despre moartea mamei sale, ci la mai bine de o lună de la decesul femeii care a adus-o pe lume și a abandonat-o.

„Cred că, să mă ierți, în sufletul ei, și-ar fi dorit să o cunoască pe mama ei. Au trecut 10 ani de când a murit mama ei. Știți că totul are o mare legătură? Chiar dacă ea nu acceptă acest lucru. Am aflat mai târziu. Nu i s-a spus ca să nu fie o traumă pentru ea. Asistenții nu i-au spus. I-a spus, culmea… cine, învățătoarea, era în clasa a IV-a, a V-a. A aflat la o lună sau două, după moartea ei. Știa toată lumea, numai noi nu. E un oraș mic, se cunosc toți…”, a povestit Viorica Pârvan.

Viorica și Lorelai au dezvăluit recent că, în urma informațiilor obținute de la vecini, mama biologică a tinerei a avut ocazia să o vadă la televizor cântând o compoziție proprie dedicată mamei. Însă, la scurt timp după acea apariție, mama naturală a lui Lorelai a încetat din viață. Mama adoptivă a tinerei a adăugat că părinții biologici nu au dorit să o întâlnească vreodată. Vecinii mamei biologice au reprezentat singura conexiune între părinții biologici și Viorica.

Lorelei nu a dorit să ia niciodată legătura cu părinții săi biologici

Întrebată dacă nu și-ar fi dorit să-și cunoască părinții și să ia legătura cu cei care i-au dat viață, Lorelei a oferit un răspuns cât se paote de tranșant. Tânăra a subliniat că niciodată nu simțit această dorință pentru că a regăsit tot ce-și dorea de la o famile în persoana Vioricăi Pârvan, care s-a asigurat că nu-i lipsește absolut nimic și că se bucură de toată susținerea necesară.

„Nu am dus lipsa unei familii. Am avut-o pe mama (n.r. adoptivă), l-am avut pe fiul ei, pe care l-am considerat tatăl meu. Nu am simțit această lipsă pe care, poate, unii copii o simt, fiind în alt context și fără norocul meu, spre exemplu. Dar nici nu le port pică. Așa cum și mama (n.r. adoptivă) când m-a văzut prima oară s-a speriat, așa pot să înțeleg că și ei ar fi reacționat la fel. Nu îi judec. Până la urmă, consider că așa a fost să se întâmple. Eu cred în destin. Poate dacă nu ajungeam la mama Vio, nu eram unde sunt astăzi” , a explicat Lorelei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: