Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: „Biserica era plină de…”

Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: „Biserica era plină de…”

După trecerea tragică a surorii sale la vârsta de 50 de ani, Rina Hartner a transmis un mesaj profund emoționant. Trupul neînsuflețit al actriței va fi repatriat în țară pe data de 29 noiembrie.

Rona Hartner s-a stins la vârsta de 50 de ani, pierzând lupta împotriva cancerului. Ea a fost diagnosticată cu cancer la colon în 2019 și, după un tratament intensiv, a reușit să învingă boala. Cu toate acestea, patru ani mai târziu, în 2023, cancerul a revenit. Cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i prelungi viața.

Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon

Mesajul postat de Rinda, sora Ronei Hartner, după priveghiul ținut în Toulon: „Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi aseară. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”, a scris Rinda Hartner.

Cine va veghea asupra Riter, fiica Ronei Hartner

Tot Rinda a mărturisit că fiica Ronei Hartner nu se va muta în România după moartea mamei sale, ci va rămâne în Toulon, Franța.
„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui”, a mai spus Rinda Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: