Redactia.ro
Home » Monden » Ce sacrificii a făcut Iulia Vântur în India! Cum a reușit să se adapteze la noua sa viață: ”N-a fost ușor”

Ce sacrificii a făcut Iulia Vântur în India! Cum a reușit să se adapteze la noua sa viață: ”N-a fost ușor”

GALERIE FOTO (2) Ce sacrificii a făcut Iulia Vântur în India! Cum a reușit să se adapteze la noua sa viață: ”N-a fost ușor”

Iulia Vântur a părăsit România de mulți ani și s-a mutat în India, alături de iubitul ei Salman Khan. Acum, vedeta a dezvăluit ce sacrificii a fost nevoită să facă pentru a-și reconstrui viața acolo. 

Ce sacrificii a făcut Iulia Vântur în India! Cum a reușit să se adapteze la noua sa viață

Iulia Vântur se află într-o vizită în România, asta după un timp nu a mai trecut prin țară, unde profită de fiecare moment petrecut cu familia sa. Deși și-a dorit să petreacă restul vieții cu iubitul ei în India, vedeta a trebuit să își reconstruiască viața și să se adapteze la o lume care îi era străină și la o cultură total diferită.

Recent, Iulia Vântur a făcut dezvăluiri în cadrul unui podcast. Aceasta a vorbit despre experiența în țara iubitului ei și a mărturisit că au fost momente foarte grele la început și a trebuit să facă o mulțime de sacrificii, însă acum este fericită și împlinită.

”Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regina. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea… Acolo dintr-odată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume, care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta a venit în India… și n-a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns”, a declarat Iulia Vântur.

Ce sacrificii a făcut Iulia Vântur în India! Cum a reușit să se adapteze la noua sa viață: ”N-a fost ușor”

Cu toate că începutul vieții ei acolo a fost unul dificil și a consumat-o foarte tare, Iulia Vântur ar alege din nou să facă acest lucru dacă ar fi pusă. Vedeta de televiziune este foarte fericită acum cu viața pe care o are și spune că nu ar schimba nimic la ea.

”Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima data în India, dar a fost așa o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu. Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecam de acolo. Mi-am promis ca o să mă întorc acolo. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc o dată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt”, a mai spus Iulia Vântur.

Ce i-a lipsit Iuliei Vântur cel mai mult din România

Iulia Vânturi a venit în România pentru a petrece Paștele alături de familie și intenționează să rămână o perioadă mai îndelungată în țară. În cadrul unei emisiuni tv, Iulia Vântur a mărturisit că întoarcerea ei a fost încurcată de pandemie și de faptul că India este îngenuncheată în aceste momente de virusul care a făcut ravagii în toată lumea. Însă, vedeta a mărturisit că acest lucru nu o deranjează și că se bucură că va putea petrece mai mult timp alături de ce dragi.

”Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin. Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: