Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația din India! ”Nu e ușor în situația de față”

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația din India! ”Nu e ușor în situația de față”

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația din India! ”Nu e ușor în situația de față”

Iulia Vântur a dezvăluit cum a reușit să plece din India, fix într-o situație critică. Vedeta susține că nu-și putea alege un moment mai bun pentru revenirea în țară. 

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația din India! ”Nu e ușor în situația de față”

Iulia Vântur se bucură de vacanța prelungită în România, dar nu poate să nu se gândească la situația critică din India. Vedeta a plecat din țara adoptivă și a revenit pe meleagurile românești într-un moment critic pentru India, dar speră ca totul să se rezolve cât mai repede cu putință.

Fosta prezentatoarea de la „Dansez pentru tine” susține că nu-și putea alege un moment mai bun pentru revenirea în țară și nu contează cât va trebui să rămână aici. E fericită că poate avea parte de iubirea și căldura familiei și a prietenilor, mai ales că viața departe de cei dragi e foarte grea.

”E o criză mare de oxigen, de medicamente. Sunt foarte mândră că România a oferit suport. Din păcate, e nevoie de mult mai mult, pentru că numărul populației e foarte mare.În spitale nu sunt paturi, nu sunt medicamente. Văd că numerele merg în jos, dar probabil și pentru că oamenii nu se mai testează. Am plecat exact cu 2 zile înainte să se închidă zborurile în Dubai. Am plecat la începutul dezastrului. În seara de Înviere am ajuns. Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur s-a mutat în India de mai bine de șase ani și chiar dacă pe rețelele de socializare afișează o viață frumoasă, vedeta susține că realitatea este alta. Da, e fericită, dar asta nu înseamnă că nu se luptă cu greutăți, probleme sau alte aspecte negative, dar a învățat să le gestioneze.

”Da, sunt (n.r- fericită). Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată. Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans…Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare. La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur”, a mai declarat Iulia.

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur

Iulia Vântur este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a demonstrat-o și Salman Khan, actorul indian care s-a îndrăgostit iremediabil de fosta prezentatoare tv. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar românca deja s-a mutat în India pentru a fi aproape de iubitul său. Recent, vedeta de la emisiunea Big Boss, Arshi Khan, a declarat că actorul i-a prezentat-o pe iubita lui la petrecerea de după show-ul tv.

Conform acestuia, Salman Khan o obligă pe Iulia Vântur să învețe urdu. Arshi este cunoscută pentru disputele pe care le-a avut cu celebrul actor, aceasta vorbind în urdu în majoritatea interacțiunilor sale cu el. Vedeta din India a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe româncă, la petrecerea de după Big Boss 14.

”Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia și, în timp ce mi-o prezenta, i-a spus: „Iulia, aș vrea să înveți și urdu) „. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“, a declarat Arshi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: