Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan! Ce se întâmplă între cei doi

Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan! Ce se întâmplă între cei doi

Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan! Ce se întâmplă între cei doi

Iulia Vântur a făcut anunțul momentului, la șase ani de când stă în India! Vedeta își dorește o schimbare totală în viața ei!

Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat după șase ani de relație cu Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar acum, la șase ani de când a decis să se mute în India alături de iubirea vieții ei.

Acum, cu toate că duce o viață ca-n povești, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre ultima perioadă din India, dar a făcut și un anunț total neașteptat. Vedeta de televiziune a dezvăluit faptul că își dorește foarte tare să revină în țară.

”Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(….) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mai spus vedeta.

Mai mult, aceasta a vorbit și despre proiectul pe care îl are cu iubitul ei. Este extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit și abia așteaptă să împărtășească cu fanii din lumea întreagă.

”Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Ce i-a cerut Salman Khan iubitei sale, Iulia Vântur

Iulia Vântur este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a demonstrat-o și Salman Khan, actorul indian care s-a îndrăgostit iremediabil de fosta prezentatoare tv. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar românca deja s-a mutat în India pentru a fi aproape de iubitul său. Recent, vedeta de la emisiunea Big Boss, Arshi Khan, a declarat că actorul i-a prezentat-o pe iubita lui la petrecerea de după show-ul tv.

Conform acestuia, Salman Khan o obligă pe Iulia Vântur să învețe urdu. Arshi este cunoscută pentru disputele pe care le-a avut cu celebrul actor, aceasta vorbind în urdu în majoritatea interacțiunilor sale cu el. Vedeta din India a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe româncă, la petrecerea de după Big Boss 14.

”Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia și, în timp ce mi-o prezenta, i-a spus: „Iulia, aș vrea să înveți și urdu) „. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“, a declarat Arshi.

Chiar dacă s-a mutat departe de România, se pare că blondina nu scapă de probleme. Iulia Vântur a primit o notificare la un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei. Un vecin al celor doi este cel care a intentat procesul, dar magistrații Judecătoriei Iași au respins acțiunea formulată de acesta. Procesul a început în 2019, iar bărbatul a cerut anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil care se află în posesia Iuliei și a tatălui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: