Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur a revenit în România. Imagini emoționante cu vedeta și mama ei

Iulia Vântur a revenit în România. Imagini emoționante cu vedeta și mama ei

GALERIE FOTO (4) Iulia Vântur a revenit în România.

Iulia Vântur a revenit în România. După o lungă perioadă de timp, iubita actorului Salman Khan s-a întors în România. Iulia Vântur s-a ținut de cuvânt și a ajuns în țară, unde și-a surprins familia cu prezența ei. Blondina a pe rețelele de socializare, momentul în care s-a reîntâlnit cu mama sa. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante!

Iulia Vântur a revenit în România. Imagini emoționante cu vedeta și mama ei

Iulia Vântur a revenit în România. Fosta prezentatatoare tv a anunțat în urmă cu câteva zile că se va reîntoarce în România pentru a-și întâlni familia. Ei bine, după o lungă perioadă de timp în care a fost plecată în India, Iulia Vântur s-a întors în România. Blondina trăiește o poveste de dragoste alături de Salman Khan, motiv pentru care a decis să se mute în India. Iulia locuiește de mai bine de șase ani în India, unde se bucură de un succes enorm.

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare, momentul în care se regăsește cu mama sa. Iulia s-a ascuns după gard, după care a sărit în fața mamei ei care a fost surprinsă, dar extrem de fericită că fiica sa s-a întors acasă. Blondina a postat și un mesaj alături de clipul video. ”Nu exista dragoste mai mare ca dragostea de mama. Si nu voi putea vreodata sa ii multumesc pentru cata dragoste, grija, bucurie si mangaiere mi-a adus toata viata. Recunoscatoare pe viata… pentru viata, ma simt binecuvantata sa o am alaturi de mine.Acum mai aproape ca niciodata. In sfarsit, dupa atata vreme🤗 Va povestesc totul in curand😉🤗”, le-a transmis Iulia fanilor sai.

Într-un interviu, Iulia Vântur a vorbit despre situația dramatică cu care India se confruntă. Aceasta a declarat că multe persoane apropiate s-au îmbolnăvit. ”Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(….) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a spus vedeta, la un post de televiziune.

Iulia Vântur, despre proiectul cu Salman Khan, iubitul ei

Fosta prezentatoare tv a vorbit și despre proiectul pe care îl are cu Salman Khan, iubitul ei. Blondina este extrem de mulțumitp de ceea ce a ieșit și abia așteaptă să împărtășească cu fanii din întreaga lume. „Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane).Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră”, a adăugat Iulia Vântur.

Iulia si Salman
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: