Redactia.ro
Home » Monden » Ce sacrificii au făcut Adda și Cătălin Rîzea ca să se mute în casă nouă: „E o schimbare destul de mare”

Ce sacrificii au făcut Adda și Cătălin Rîzea ca să se mute în casă nouă: „E o schimbare destul de mare”

Adda este în doliu.

Adda și Cătălin Rîzea s-au mutat la casă nouă. Cei doi au simţit nevoia de mai mult spaţiu, iar cum l-au obţinut. Au făcut deja Sărbătorile în noul lor „cuibuşor”.

Adda a mărturisit că, în continuare, încearcă să se obișnuiască în noua casă, deși s-au mutat recent, obișnuindu-se, astfel, cu noul lor cămin.

Au muncit cot la cot cu muncitorii

Cei doi soţi şi-au văzut visul cu ochii, dar drumul a fost lung şi anevoios. Adda şi Cătălin au depus efort cot la cot cu muncitorii, pentru ca renovările să meargă mai repede.

Cântăreaţa a explicat că ar mai fi mai multe lucruri de pus la punct în noua locuință, însă, deocamdată, se mulțumesc cu faptul că s-au mutat în casa visurilor lor și se vor ocupa de restul detaliilor cu timpul.

E o schimbare destul de mare, dar ușor – ușor ne simțim ca acasă. M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit.

E spațiu mult, și pentru căței… Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit”, a spus Adda pentru spynews.

Adda s-a certat cu colindătorii

Adda a povestit ce a pățit atunci când mai mulți colindători au dat buzna în curtea casei.

„În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie. Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o, dar n-am băgat cheia.

După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta și să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat.

Am coborât pe scări și am țipat: «Ieși afară din curte! Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: Sunteți de acord?». Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină”, s-a plâns Adda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: