Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Versace din Europa

Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Versace din Europa

În 2022 s-au împlinit 25 de ani de la tragica dispariție a lui Gianni Versace.Creațiile genialului designer sunt reînviate de Bella Hadid, Kim K și Lady Gaga. Mulți se întreabă acum ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Versace din Europa.

Versace, lider pe covorul roșu

Este aproape imposibil să citești despre asasinarea lui Gianni Versace fără să adaugi descrierea „pe treptele vilei sale din Miami”. Faptul că până și cel mai întunecat moment din istoria lui Versace a fost presărat cu farmec este o dovadă a modului în care casa a împins moda de lux în lumina reflectoarelor. În timpul defilării SS98 a mărcii, care a fost organizată cu doar trei săptămâni înainte de uciderea sa, Naomi Campbell a urcat pe podiumul de luciu cu o pușcă de vânătoare în brațele întinse.
A fost o întorsătură profetică parcă desprinsă din tragedia greacă, cu țipătul Meduzei încremenit în istoria modei. În flirturile sale cu S&M, cu plasa metalică statuară, cu imprimeurile rococo și cu piesele de spectacol Warholiene, a fost la fel de inovator și revoluționar ca Gabrielle Chanel și Cristóbal Balenciaga. Dar Gianni a fost cel care a unit moda și cultura pop și care continuă să creeze un model pentru moda de astăzi. El a transformat saloanele de couture arogante într-un circ global, aliniind în primele rânduri cu artiști precum Prince, Madonna și Tupac. Și apoi au fost supermodelele – Naomi, Christy Turlington, Linda Evangelista și Cindy Crawford – care au format un panteon care a blocat traficul atât pe podium, cât și în legendarele campanii publicitare realizate de Richard Avedon și Steven Meisel.

Casa de modă de lux a investit întotdeauna în angajați

Salariile la Versace diferă în funcție de departament sau de funcția organizațională. Angajații care lucrează în funcția organizațională finanțe tind să fie plătiți cel mai bine la Versace, câștigând un salariu mediu anual de 72.174 de dolari. Angajații din departamentul de dezvoltare a afacerilor primesc și ei salarii relativ mari, unde salariile medii sunt de 57.933 de dolari pe an. Departamentele care nu sunt la fel de bine plătite la Versace includ funcțiile organizaționale lanț de aprovizionare și depozit, angajații câștigând 30.073 de dolari și, respectiv, 33.625 de dolari.

Salariile de la Versace pentru fiecare funcție în parte

Versace plătește 38.671 de dolari pe an, în medie sau 18,59 dolari pe oră. Casa de modă plătește angajații din sfera inferioară (casieri) cu mai puțin de 18.000 de dolari pe an, în timp ce personalul care câștigă cel mai mult, cum ar fi managerii și stiliștii, câștigă peste 79.000 de dolari. Angajații Versace din diferite sectoare tind să aibă, de asemenea, salarii diferite. De exemplu, angajații din sectorul financiar au un salariu mediu anual de 72.174 de dolari, în timp ce angajații din sectorul de dezvoltare a afacerilor au un salariu mediu anual de 57.933 de dolari.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: