Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce salariu are, de fapt, un antrenor de fitness care lucrează la World Class

Ce salariu are, de fapt, un antrenor de fitness care lucrează la World Class

antrenor de fitness

Salariul unui antrenor de fitness depinde foarte mult de nivelul de experiență, de sala la care lucrează și de impresia pe care un antrenor o face în fața clienților. În ultimul timp, sălile de fitness sunt tot mai mult pe listele de priorități ale românilor și un antrenor de fitness este tot mai căutat de cei care vor să facă sport.

Ce trebuie să faci pentru a deveni antrenor de fitness?

Majoritatea oamenilor își doresc mai ales pe timpul verii să meargă la sălile de fitness pentru a avea un corp sănătos. Fie că vor să aibă mușchi sculptați, fie că vor să facă sport sau pentru a-și menține sănătatea corporală. Dar pentru a merge la sală și pentru a-ți forma un corp de invidiat, ai nevoie neapărat de un antrenor de fitness, iar pentru a fi antrenor de fitness trebuie să ai experiență.â

Pentru a ajunge antrenor de fitness trebuie în primul rând să ai bani deoarece această muncă necesită venituri mari. Se cer studii în domeniu, iar asta înseamnă absolvirea Facultății de Educație Fizică și sport. Ulterior, se cere un atestat de antrenor de fitness, ceea ce înseamnă înscrierea și participarea la anumite cursuri, apoi urmează examinarea finală.

Dar sunt și câțiva antrenori de fitness au ales doar anumite calități, și anume au un corp sănătos, o alimentație sănătoasă și au o activitate fizică potrivită.

Ce salariu câștigă un antrenor de fitness de la World Class?

Conform Life.ro, un antrenor de fitness de la una dintre cele mai mari companii din domeniul serviciilor sportive, World Class câștigă un salariu de câteva mii de euro pe lună, cei mai buni primind jumătate din prețul plătiti de client pe ora de fitness.

Ei bine, oamenii preferă să plătească o avere pentru a avea un antrenor de fitness, din dorința de a avea un corp de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini