Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu are Florin Busuioc la PRO TV. Prezintă meteo de ani buni la postul din Pache Protopopescu

Ce salariu are Florin Busuioc la PRO TV. Prezintă meteo de ani buni la postul din Pache Protopopescu

Florin Busuioc

Generații noi l-au ascultat și îl cunosc pe cel mai bun prezentator de meteo. Prin costumele sale colorate și glumele potrivite, Busu a câștigat inimile telespectatorilor care așteaptă în fiecare seară prognoza meteo prezentată de acesta.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce salariu câștigă vedeta de la PRO TV și cum a ajuns să fie prezentator la meteo.

Ce salariu are Florin Busuioc la PRO TV. Cum a ajuns acesta prezentator meteo

Florin Busuioc, cunoscut de telespectori drept Busu, a devenit cunoscut de publicul din România după ce a fost numit să prezinte știrile meteo la Pro Tv.

De profesie, Florin Busuioc este actor și a jucat pe marile scene din România ani la rând. Ei bine, cu toate că este cunoscut de toată lumea, puțini știu ce salariu ia Busu la Pro Tv. Potrivit Haihuin2.com, Busu primește 3.000 de euro.

Cu toate că prezintă meteo la Tv, Busuioc nu a renunțat la cariera de actor, dar suprasolicitarea i-a adus probleme grave de sănătate. La finalul anului 2019, Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol de teatru, la Craiova.

Din fericire, lucrurile au mers bine, iar medicii au reușit să-l salveze și să-i monteze un stent la inimă.

Cum a ajuns Florin Busuioc să lucreze la Meteo

Busu a venit din județul Neamț, tocmai la București pentru a prezenta Meteo, dar actoria a fost cea care l-a convins să facă acest lucru.

De cinci ori a dat admiterea până a fost acceptat, apoi a urmat o carieră frumoasă pe scenele de teatru din Capitală.

La Pro Tv, Busuioc a ajuns înainte de lansarea postului, 1995, unde a început să dubleze desene animate.

La pupitrul Meteo, a ajuns după ce a stat în concediu fără plată, iar o echipă l-a ajutat pe Busu să devină exact cum dorește.

Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro.A venit cineva care mi-a propus si am zis de ce nu? Si din „Cenusareasa programelor“, ca sa zic asa, am reusit sa demonstrez ca orice faci, daca faci bine, poate fi de top. Nu contează ce program ai pe mana, nu contează ce ti s-a dat de facut, conteaza doar sa faci bine, sa te implici suficient si sa-ti faca mare placere sa faci asta’, a povestit Busu

Loading...