Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu are Mircea Badea. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea sumă!

Ce salariu are Mircea Badea. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea sumă!

mircea badea

Mircea Badea a decis să facă publice sumele pe care le primește lunar, în ciuda faptului că, de obicei, salariile vedetelor din showbiz rămân confidențiale și secrete.

Ce salariu are Mircea Badea. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea sumă!

Cu o carieră în jurnalism marcată de controverse, Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Într-un gest neobișnuit pentru industria de divertisment, Badea a dezvăluit în mediul online venitul său lunar cu ceva timp în urmă, fapt ce a stârnit un val de surprindere și interes în rândul publicului.

Cu ceva timp în urmă, Mircea Badea a dezvăluit în mod public pe platformele de socializare suma pe care o plătește lunar către stat ca TVA, și anume 8.911 lei. Aceasta a dus la speculații din partea internauților cu privire la venitul său, estimând că ar putea câștiga în jur de 40.000 de lei net pe lună, echivalentul a aproximativ 8.600 de euro, pe baza presupunerii că suma plătită reprezintă 19% TVA din salariu.

Conform informațiilor publicate în presă de-a lungul timpului, se pare că familia lui Mircea Badea are și alte surse de venit, pe lângă salariul prezentatorului de la Antena 3. Printre acestea, una dintre cele mai importante este Editura Badea SRL, prin intermediul căreia mama sa, profesoară de limba română, comercializează o gamă largă de cărți destinate elevilor.

Mircea Badea, un jurnalist care nu este străin controverselor

Mircea Badea și-a început cariera în jurnalism la începutul anilor ’90, lucrând mai întâi la radio și apoi la televiziune. A devenit cunoscut în urma emisiunii „Nașul”, difuzată la postul de televiziune Antena 1, unde a colaborat cu Dan Diaconescu, fondatorul partidului politic PP-DD. După această colaborare, Badea a plecat la postul de televiziune Antena 3, unde a continuat să prezinte emisiuni de știri și talk-show-uri.

Pe lângă activitatea sa de jurnalist, Mircea Badea are și alte afaceri, cum ar fi Editura Badea SRL, prin care se comercializează cărți pentru elevi. De-a lungul timpului, Badea a fost implicat și în alte proiecte media, printre care se numără Revista „Cațavencii” și postul de radio „Magic FM”.

Mircea Badea a fost implicat în mai multe controverse de-a lungul carierei sale, din cauza stilului său dur și adesea agresiv în interviurile și comentariile sale. El a fost acuzat de multe ori de jigniri și de faptul că își exprimă opiniile într-un mod prea agresiv și lipsit de respect față de interlocutorii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: