Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are Raed Arafat. Șeful DSU este prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile

Ce salariu are Raed Arafat. Șeful DSU este prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile

GALERIE FOTO (3) Ce salariu are Raed Arafat. Șeful DSU este prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile

Ce salariu are Raed Arafat. Șeful DSU este prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne câștigă o sumă impresionantă. În ciuda scandalurilor pe care le-a avut pe tema Colectiv, șeful de stat a fost și este în continuare apreciat de superiorii săi.

Ce salariu are Raed Arafat

Raed Arafat este originar din Palestina. Familia sa a avut acolo o fabrică de săpun. La vârsta de 16 ani a emigrat în România pentru a studia medicina. Din declarația de avere depusă de șeful DSU în anul 2019 reiese că în anul 2018 a încasat lunar aproximativ 2500 de euro.

Declaratie de avere Raed Arafat
Declaratie de avere Raed Arafat

Conform fotografiei atașate, Raed Arafat a încasat 106.704 lei ca secretar de stat, 13.444 lei ca normă hrană, 1.826 lei ca lector la Universitatea din Cluj, 9.603 lei ca profesor asociat la Universitatea Bucureşti şi 14.539 lei ca expert FPS. În total, veniturile anuale ale lui Arafat au fost de 146.116 lei, adică de 12.176 lei pe lună (aproximativ 2.500 de euro).

Raed Arafat mai deține un apartamenet într-un complex de lângă București și o treime din casa părintească din Palestina. În trecut a mai avut o vilă în Târgu Mureș pe care a vândut-o cu 82.500 de euro. Să nu uităm și de contrurile bancare atât în euro cât și în lei. Suma ajunge la 30.000 de euro.

Declaratie de avere Raed Arafat 2

Totodată, a reușit să scape și de datoria de 180.000 de lei pe care a avut-o la o bancă, drept credit bancar pentru achiziționarea apartamentului de lângă București.

Raed Arafat, prezent la datorie 24 din 24, în aceste zile

Odată cu virusul care a pus stăpânire pe toată planeta, forțele statului s-au adunat pentru a găsi cele mai bune soluții pentru combaterea problemelor medicale cu care ne confruntăm. Raed Arafat este prezent la datorie 24 din 24 de ore în aceste zile, iar românii au încredere că vom depăși cu bine situația tensionată și de criză majoră în care ne aflăm. Până în prezent, pe teritoriul României nu a existat nicio persoană decedată din cauza COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: