Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat a publicat un filmuleț pe care ar trebui să-l vadă toți români. „Măsurile de igienă prezentate altfel!”

Raed Arafat a publicat un filmuleț pe care ar trebui să-l vadă toți români. „Măsurile de igienă prezentate altfel!”

Raed Arafat a publicat un filmuleț pe care ar trebui să-l vadă toți români. "Măsurile de igienă prezentate altfel!"

Filmuleț surprinzător publicat de Raed Arafat. Este un mesaj pentru toți românii, prin care li se spune cât de importantă e distanțarea socială și igienizarea corectă. Însă, totul e prezentat sub forma unui videoclip amuzant și interactiv.

Chiar dacă suntem în plină criză COVID-19 și pandemia ține o lume întreagă pe loc, e important să ne menținem simțului umorului. Și, tot cu amuzament, putem transmite un mesaj important pentru semenii noștri.

Un grup de italieni au făcut astfel un clip video haios, dar cu un mesaj serios și important. Au folosit ritmuri de jazz, l-au editat în alb negru și au ales doi actori foarte carismatici. Drept urmare, filmulețul a devenit viral în doar câteva zile. De altfel, și Raed Arafat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a publicat pe Facebook acest clip, sub descrierea, „Măsurile de igienă prezentate altfel!”

„Măsurile de igienă prezentate altfel!”. Mesajul lui Arafat

Raed Arafat a publicat filmulețul cu descriere: „Măsurile de igienă prezentate altfel!”. Secretarul de stat face tot posibilul pentru a informa populația, prin diverse maniere, care mai de care mai interactive.

Cele două personaje prezintă gesturile banale care ne ajută să ne igienizăm corect. Întâi, ne spălăm pe mâini cu apă și săpun, pentru a ține coronavirusul departe. Apoi, nu ne atingem ochii, gura sau nasul, dacă mâinile nu sunt perfec igienizate. De asemenea, practicăm distanțarea socială, deci nu ne salutăm sau îmbrățișăm cu prietenii, colegii, rudele.

Finalul, surprinzător!

Pentru a păstra comicul situației, la final, cele două personaje își dau mâna… fără să-și dea seama. Așadar, trebuie să fim extrem de atenți la cele mai banale gesturi în această perioadă. E în joc sănătatea biastră și a celor dragi!

Raed Arafat a prezentat o nouă plaformă de informare pentru români

A fost lansată platforma de informare “Fii pregătit”, care îi va ajuta pe cetățeni să înțeleagă mai bine riscurile și măsurile de prevenire pe care să le ia în caz de urgență.

„Platforma Națională de Pregătire în Situații de Urgență “Fii pregătit” ( fiipregatit.ro), principala sursă de informații despre măsurile de siguranță și reacție în caz de dezastru, a fost updatată pentru a veni în sprijinul cetățenilor români inclusiv în contextul existenței confirmării noului Coronavirus, pe teritoriul țării.

În ultimii ani suntem martorii unei intensificări ale situațiilor de urgență de tot felul, atât pe plan internațional cât și pe plan local. În astfel de situații limită câteva secunde pot schimba totul, iar reacția rapidă și educată a celor afectați este esențială pentru supraviețuire”

, transmite Raed Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini