Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un angajat la Metro România

Ce salariu are un angajat la Metro România

Ce salariu are un angajat la Metro România

Metro România este unul dintre cele mai cunsocute lanțuri de magazine din țara noastră. Dacă te-ai întrebat vreodată ce salarii primesc angajații de aici, iată că răspunsul îl vei afla în acest articol!

Salarii Metro România. Câți bani primesc lunar angajații

Un agent de vânzări de la Metro primește lunar un salariu net în 2021 de 2500 RON dar și tichete de masă în valoare de 300 RON. Este vorba despre un angajat full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an.

Un consilier de vânzări senior care lucrează în București și are o experiență în domeniu de trei ani primește un salariu lunar net de 2.100 de lei. Salariile diferă în funcție de zona țării. Astfel, o persoană care lucrează pe același post, în Satu Mare, primește 2000 de RON și tichete de masă de 300 de lei pe lună. În Voluntari, pe același post, un angajat primește 1800 de RON pe lună și un comision de vânzări pe an de 800 de lei, precum și tichete de 300 de lei.

Ce salarii sunt la Metro. Ce bonuri de masă sunt date

Un consilier vânzări senior în recepția mărfurilor care lucrează în Baia Mare primește un salariu net de 2000 RON pe lună și tichete de masă de 400 RON. Acesta are experiență de un an. Pe același post, o persoană din Voluntari primește 1780 de RON pe lună, tichete de masă de 300 de lei, dar și un comision de vânzări în valoare de 800 de lei pe an.

Un consilier vânzări expert care este angajat full-time la Metro și are experiență în domeniu de cinci ani primești un salariu lunar net de 2600 RON. Un asistent de achiziții cu experiență de doi ani primește lunar 2900 RON.

Un angajat care lucrează pe postul de Application Support Coordinator primește lunar suma de 3500 de lei. Este vorba despre un angajat ce are o experiență în domeniu de doi ani și lucrează la un program normal.

Un agent de vânzări care lucrează în Capitală primește lunar suma de 2200 RON net dar și 1100 RON bonus pe lună. La aceste sume se adaugă și tichetele de masă în valoare de 400 RON. Experiența în domeniu necesară este de doi ani și programul de lucru este cel normal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: