Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un angajat la Poliția Comunitară din Sectorul 1 al Capitalei

Ce salariu are un angajat la Poliția Comunitară din Sectorul 1 al Capitalei

Politia-Locala-Sector-1

Poliția Locală beneficiază de salarii de lux. Anul trecut, de exemplu, fostul ministru MAI, Marcel Vela, spunea că salariul unui angajat de la Poliția Comunicatară este dublu față de salariul unui polițist din cadrul MAI. Iată ce salariu are un angajat al Poliției Locale, din Sectorul 1 al Bucureștiului.

Ce salariu are un angajat la Poliția Comunitară din Sectorul 1 din Capitală

Un angajat al Poliției Locale are venituri de lux, chiar mai mari decât ale unui angajat al MAI. La sectorul 1 al Capitalei se iau zeci de mii de euro pe lună. Potrivit AlephNews, în această zonă, directorul executiv încasează peste 19.000 de lei lunar.

De asemenea, directorul general are un salariu de peste 13.000 de lei, iar un auditor peste 16.000 de lei. Pe lângă aceștia, simpli polițisti au un salariu de 20.000 de lei, 14.000 de lei sau 13.000 de lei. Aceste venituri sunt valabile și pentru un om al legii care a ieșit la pensie, dar care ia și salariu. De menționat este faptul că un polițist poate ieși la pensie la vârsta de 45 de ani.

Și la Poliția Primăriei Capitalei sunt venituri mari

Și la Poliția Primăriei Capitalei sunt venituri mari. De exemplu, în 2020 directorului general avea18.000 lei brut, directorul general adjunct și cel executiv, 17.000 lei brut, un șef serviciu 13.000 lei brut, iar un polițist local 8.200 de lei.

Fostul ministru al MAI, Marcel Vela, despre salariile angaților Poliției Locale

Anul trecut, în cadrul unui post TV, Marcel Vela, fost ministru al MAI, a punctat salariile uriașe ale angajaților Poliției Locale.

„În mod esențial ar trebui făcută o analiză cu privire la competențe, dincolo de uniformă sau inscripționare, competențele sunt uneori destul de complicate sau complexe, fie unele se suprapun, fie unele sunt în contradicție. În altă ordine de idei, Poliția locală are un avantaj care nu este comparativ cu Poliția națională. Polițiștii locali sunt în subordinea primăriilor, s-au mărit salariile la primării și în mod automat funcționarii de acolo au salarii foarte mari.

De exemplu, un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc din Timișoara are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local. Trebuie evaluat în mod corect și cinstit, cu toată lumea la masă”, a subliniat Marcel Vela la Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: