Redactia.ro
Home » Știri » Fotografia unei tinere poliţiste a devenit virală pe Facebook: ”Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”

Fotografia unei tinere poliţiste a devenit virală pe Facebook: ”Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”

Fotografia unei tinere poliţiste a devenit virală pe Facebook: ”Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”

O fotografie publicată de Sindicatul Europol pe Facebook în care apare o polițistă a devenit virală! Internauții au comentat imediat postarea acestora. 

Fotografia unei tinere poliţiste a devenit virală pe Facebook

Imaginea surprinsă în București în care o polițistă tănără și suplă stă lângă mașina de poliție a apărut pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol însoțită de întrebarea ”Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?”. Imaginea a stârnit o serie de glume și de reacții negative pe internet.

Internauții au interpretat gluma în diverse moduri. Imaginea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii în doar o oră din momentul în care a fost postată.

”De fapt el este Gigel și abia a ieșit de la pensat”/ ”Alte lucruri mai importante nu sunt de dezbătut sau nu ați trecut de vârsta adolescenței?”/ ”Cam nedreapta postarea la adresa colegei!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postare.

Cine a spus că în Poliția Română sunt doar burtoși?!

Publicată de Sindicatul Europol pe Vineri, 7 mai 2021

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală

O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Fost ofițer de poliție în orașul Dallas, Amber Guyger, și-a ucis vecinul, crezând că acesta este un infractor. Fosta polițistă a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Însă fratele victimei, a făcut un gest de-a dreptul înduioșător.

În seara de 6 septembrie 2018, Amber Guyger, în vârstă de 31 de ani, venise de la servici și încă purta uniforma când l-a împușcat mortal pe Botham Jean, 26 de ani. Tânărul locuia într-un apartament cu un etaj mai sus de al femeii. Aceasta a afirmat că a greșit ușa apartamentului și a intrat la un vecin. Aceasta l-a văzut pe Jean și a crezut că este un intrus și l-a împușcat mortal. Tânărul mânca o înghețată când Amber l-a înmpușcat. Fosta polițistă a fost condamnată la 10 ani de închisoare.

În timpul procesului, Brandt, în vârstă de 18 ani, fratele lui Jean, i-a cerut un lucru incredibil judecătorului. Acesta i-a cerut permisiunea de a o îmbrățișa pe Amber, femeia care i-a ucis fratele. Cu acordul judecătorului, Brandt a îmbrățișat-o pe Amber căruia i-a spus că a iertat-o și îi dorește tot binele din lume. ”Te iubesc ca persoană. Nu-ți doresc nimic rău”, a spus Brandt.

Etichete: