Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperirea șocantă făcută de un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps! A rămas înmărmurit când și-a dat seama ce este, imediat a anunțat Poliția

Descoperirea șocantă făcută de un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps! A rămas înmărmurit când și-a dat seama ce este, imediat a anunțat Poliția

GALERIE FOTO (4)

Un tânăr a reușit să rezolve un caz de dispariție din anul 1997, dintr-o întâmplare care a uluit pe toată lumea! Acesta se uita pe Google Maps când ceva i-a atras atenția!

Polițiștii au dat de scheletul unui bărbat din Florida, Statele Unite ale Americii, după mai bine de 20 de ani de la dispariţia omului. Descoperirea şocantă a fost făcută de un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps.

Descoperirea șocantă făcută de un tânăr în timp ce se uita pe Google Maps

Potrivit celor de la Fox News, bărbatul de 40 de ani a dispărut pe data de 7 noiembrie 1997. Din aceea zi, nimeni nu a mai știut nimic de el. Este vorba de William Earl Moldt. Bărbatul a petrecut ultima dată într-un club. Oamenii legii l-au căutat ani de zile, însă în zadar.

Iată că, la mai mulți ani distanță, trupul neînsufleţit al lui William a fost găsit după atâţia ani! Și asta datorită unui tânăr care a descoperit pe Google Maps o mașină căzută într-un heleșteu. A rămas înmărmurit când și-a dat seama ce este, iar imediat a anunțat Poliția.

Oamenii legii au venit ajuns repede în locul indicat şi au demarat investigaţiile. După ce mașina a fost scoasă din apă, în interiorul autoturismului au fost găsite și rămăşiţele lui William.

”Exteriorul mașinii era foarte calcifiat, era evident că stătea în apă de ceva vreme”, a declarat ofițerul de poliție care a condus ancheta.

Primul caz de dispariție rezolvat prin Google Maps

Potrivit celor de la Charley Project, care se ocupă de o bază de date online cu persoane dispărute, este pentru prima dată când un caz de dispariție este rezolvat de cineva care se uită pe imagini furnizate prin Google Earth – Google Maps.

„În mod uimitor, un vehicul a fost vizibil în mod clar pe o fotografie din satelit, actualizată pe Google Earth încă din 2007”, spun reprezentanții bazei de date cu persoane dispărute.

Imaginea din satelit arată cum mașina lui William se scufundase pe marginea iazului aflat în spatele mai multor reședințe. Potrivit proiectanțior imobiliari, zona respective se afla în construcție în anul în care William a dispărut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: