Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr a spus într-un filmuleț cât câștigă: „Mă duc cu plăcere la muncă”

Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr a spus într-un filmuleț cât câștigă: „Mă duc cu plăcere la muncă”

Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr a spus într-un filmuleț cât câștigă: „Mă duc cu plăcere la muncă”

Iată ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr care face această meserie a dezvăluit pe TikTok cât câștigă, iar filmulețul cu el a devenit viral. Iată detaliile.

Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr a spus într-un filmuleț cât câștigă pe lună: „Mă duc cu plăcere la muncă”

Cosmin lucrează de trei luni în Germania ca șofer pe TIR. El spune că lucrează cel mult zece ore pe zi și încasează un salariu foarte bun, de care este încântat. Într-un filmuleț publicat pe TikTok, el a explicat detaliile.

„Salariul pe camion în Germania depinde mult de ore și ce fel de ore. Dacă fac orele suplimentare, dacă le las plătite sau îmi iau liber. Dacă orele suplimentare sunt de noapte sau nu. Sâmbata se plătește bine. Aici unde sunt eu așa se plătește. Salariul pe camion este aproximativ, cu Steuerklasse 1, net, între 2.500 și 2.800 de euro în mână. Dacă ești căsătorit și ai Steuerklasse 3 poți ajunge și la 3.300, 3.500 euro, depinde câte ore lași la plată„.

„Mai mult de 10 ore pe zi de muncă nu facem, pentru că nu avem voie. (…) Pe lângă salariu ai avem și banii de concediu, banii de Crăciun ș.a.m.d. Lucrez de trei luni și am primit deja peste 300 de euro cupoane. Și munca în sine mie îmi place, mă duc cu plăcere la munca. Zi de zi acasă! Servus!”, a spus tânărul cu entuziasm în clipul publicat pe TikTok, semn că este de-a dreptul mulțumit.

Internauții i-au lăsat mesaje. „Asta mi se pare cel mai important, zi de zi acasă! Drumuri bune 🥰”, a scris cineva. „Cel mai mult conteaza sa mergi la munca cu drag. Felicitari ptr tot ceea ce faci in online si nu numai”, „Soferia e singura meserie in care daca faci ore suplimentare iei amenda… :)” – sunt câteva dintre comentariile primite de Cosmin.

@cosminborser Răspunde lui @teomihai777 tot mi se pare puțin 😌 #foryoupage #camion ♬ sunet original – CosminBorser

Ce salariu are un șofer român de TIR în Germania. Un tânăr a spus într-un filmuleț cât câștigă: „Mă duc cu plăcere la muncă”
Foto: TikTok / Cosmin Borser (captură video, colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: