Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce salariu are un vânzător angajat la magazinele Media Galaxy

Ce salariu are un vânzător angajat la magazinele Media Galaxy

Media Galaxy

Magazinul Media Galaxy este unul dintre cele mai mari de acest profil, iar compania este mereu în căutare de noi angajați. Iată ce salariu poți obține, dacă te angajezi la Media Galaxy!

Ce salarii au angajații de la Media Galaxy. Primesc și bonuri de masă

Firma Media Galaxy este, de fapt, un brand al Altex România, care este specializat în articolele de IT. Iată ce salariu poți avea dacă te vei angaja la Media Galaxy.

Compania este în căutare constantă de angajați, după cum arată chiar pe site-ul propriu. Totuși, salariile nu sunt atât de mari și acestea depind de experiență, dar și de jobul în sine.

Astfel, un asistent de vânzări care experiență mai puțin de un an poate primi  un salariu de 1.700 de lei pe lună și bonuri de masă în valoare de 315 lei. Acest salariu este pentru opt ore de muncă pe zi, în Capitală.

Pentru un lucrător comercial sau asistent de vânzări care are o experiență mai mare de doi ani în acest domeniu, salariul este de 1.400 de lei, pe lună sunt primite bonuri în valoare de 600 de lei și tichete de masă în valoare de 300 de lei, pentru un post în Galați.

Un manager de raion are un salariu de 1.600 de lei, un bonus pe lună de 500 de lei, dar și tichete de masă în valoare de 300 de lei. Pentru acest job este necesară o experiență de cel puțin cinci ani.

Media Galaxy este în continuă căutare de personal

Potrivit site-ului propriu, Media Galaxy are 19 magazine și este în căutare de colegi noi mai tot timpul. Iată cum sună anunțul:

„De 13 ani, având 19 magazine, Media Galaxy are cea mai variată gama de electrocasnice, electronice, IT și multimedia listate în stoc propriu. Investim constant în instruirea și dezvoltarea angajaților noștri, oferindu-le oportunități multiple de creștere! Suntem în căutarea unor colegi entuziaști, axați pe dezvoltare profesională și orientați spre performanță. Ești pasionat de MULTIMEDIA? Te așteptăm în echipa Media Galaxy”, se arată pe site.

Cariera la Media Galaxy

„O carieră la Media Galaxy înseamnă:

dezvoltare profesională;

salariu competitiv;

posibilitatea de a învață multe lucruri noi și de a colabora cu colegii din alte departamente;

șansă de a-ți desfășura activitatea într-un mediu deschis și prietenos, în care cu siguranță te vei integra ușor”.

Unde se fac angajări la Media Galaxy

„Magazine – sunt potrivite tuturor celor care iubesc să lucreze direct cu clientul și să îi ofere acestuia o experiență omnichanel;

Sediul central din București – caracterizează o multitudine de domenii și activități ce presupun experiență, spirit de inițiativa, responsabilitate;

Depozit – sunt preferate în general de persoanele foarte bine organizate și meticuloase, ce vor să verifice cu atenție produsele livrate către clienți

Odată ce ai văzut postul care te interesează, este de ajuns să trimiți CV-ul și să aștepți ulterior să fii contactat de către departamentul de Resurse Umane. În cadrul interviului vei avea ocazia să discuți mai multe despre responsabilitățile, beneficiile și salariul de la Media Galaxy”, se arată pe site-ul web.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: