Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy! ” L-aţi avut pe Zlatan. Acum, înapoi la baseball”

Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy! ” L-aţi avut pe Zlatan. Acum, înapoi la baseball”

Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy

Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy, din Major League Soccer. La plecare suedezul a făcut o declarație în stilul caracteristic.

Fostul international suedez a decis să-și încheie contractual cu echipa din SUA, unde a jucat doi ani, și și-a anunțat intenția de a reveni în fotbalul European. Zlatan a jucat pentru în campionatul nord – american, la LA Galaxy 58 de partide și a marcat de 52 de ori. Ibrahimovic și-a luat adio de la LA Galaxy în stilul caracteristic, puțin arogant cu un mesaj postat pe contul său de Instagram.

„Am venit, am văzut, am cucerit, Mulţumesc celor de la LA Galaxy pentru că m-au făcut să mă simt viu. Iar fanilor lui Galaxy le spun – l-aţi vrut pe Zlatan, l-aţi avut pe Zlatan. Povestea continuă…acum întoarceţi-vă să vizionaţi baseball!,” a scris Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovici nu este decis unde va juca

„Ce se întâmplă de acum înainte? Nu ştiu. Dacă rămân aici va fi benefic pentru MLS pentru că se va uita toată lumea. Dacă plec, nimeni nu-şi va aminti ce este MLS,” a declarat Zlatan.

Suedezul a avut mai multe discuții cu echipe din Europa. În urmă cu mai bine de o luna și-a anunțat intenția de a reveni în Europa. În acel moment italienii de la Napoli și-au exprimat dorința de a-l aduce la club. Acum, se pare că jucătorul ar fi în discuții și cu Manchester United, echipă unde a mai jucat în perioada 2016-2018. Cei de la Tuttomercatoweb scriu că „diavoli” ar vrea să-l aducă din iarnă pe Zlatan Ibrahimovic, în timp ce potrivit Daily Express, discuțiile au început deja.

Citește și: CS Mioveni-Rapid 1-5! Giuleștenii câștigă după 4 etape!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: