Redactia.ro
Home » Sport » CS Mioveni-Rapid 1-5! Giuleștenii câștigă după 4 etape!

CS Mioveni-Rapid 1-5! Giuleștenii câștigă după 4 etape!

CS Mioveni-Rapid 1-5

CS Mioveni-Rapid 1-5. Giuleștenii au reușit să câștige primul meci după 4 etape și sunt pe locul 6 în Liga 2.

Echipa condusă de Daniel Pancu a pus capăt seriei negre. 4 meciuri consecutive fără victorie. Rapid a câștigat categroic în deplasare 5-1 meciul cu CS Mioveni și speară că încep să-și revină. Pentru gazed a fost primul eșec din acest sezon pe teren propriu. Sefer a deschis scorul în minutul 8, iar gazdele au răspuns prin Măzărache. Facundo Mallo a înscris al doilea gol al giuleștenilor. Goge a marcat golul meciului, din pasa lui Sefer. A urmat apoi Hlistei. Scorul final a fost stabilit Labeau.

Daniel Pancu cu ochii în lacrimi!

Rapid avea doar două succese în deplasare în acest sezon, cu CSM Reșița și FC Argeș. Echipa lui Pancu a urcat pe locul 6 în Liga 2, cu 25 de puncte după 15 etape. Se află la trei puncte distanță de locul 3, pe care se află Petrolul. După meci, suporterii au cântat minute bune împreună cu jucătorii.

„Ăștia sunt băieții mei, ăștia sunt rapidiștii mei, ăștia sunt oamenii care ies plini de julituri, de lovituri, transpirați la maximum, epuizați de pe teren. Am suferit foarte mult, dar ciudat e că și astăzi s-a dovedit că, în momentul în care dispunem de un teren adevărat de fotbal, de un adversar bun spre foarte bun, cum a fost Mioveni, ne descurcăm foarte bine. La meciul cu „U” Cluj, după golul lui Hlistei, la un minut, am plâns așa, din senin. Plângeam, simțeam o bucurie foarte mare, ca și cum aș fi fost un jucător într-un moment foarte greu. Astea sunt trăirile mele pentru Rapid”, a mai spus Daniel Pancu.

Citește și: Marius Baciu a fost săltat de mascați! De ce a fost acuzat antrenorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: