Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu avea Brânzoi din Las Fierbinți înainte de a deveni celebru: „Nu m-a interesat faptul că rolul era micuț”

Ce salariu avea Brânzoi din Las Fierbinți înainte de a deveni celebru: „Nu m-a interesat faptul că rolul era micuț”

Ionuț Ciocia îl interpretează pe Brânzoi din Las Fierbinți.

Într-o lume a showbiz-ului unde poveștile de succes sunt la tot pasul, puține sunt la fel de captivante și de autentice ca cea a lui Ionuț Ciocia, cunoscut publicului larg ca Brânzoi din serialul de succes „Las Fierbinți”. Înainte de a deveni una dintre figurile simpatice ale televiziunii românești, Ionuț Ciocia a avut o călătorie plină de peripeții și un început modest în lumea artistică.

De la colaborator la vedetă

Povestea lui Ionuț începe cu primele sale încasări din actorie, când a primit doar 10 dolari pentru trei spectacole. Aceste cifre modeste sunt aproape de neimaginat astăzi, când Ionuț este recunoscut și apreciat de fani oriunde ar merge. Dar drumul de la acele prime spectacole la notorietatea de care se bucură în „Las Fierbinți” nu a fost unul ușor.

Ionuț mărturisește că niciodată nu și-a dorit să devină actor. Totul a început aproape accidental, când a fost remarcat pentru talentul său în imitarea profesorilor și a fost încurajat să exploreze lumea teatrului. Însuși numele personajului său, Brânzoi, a fost ales într-un mod spontan pe platourile de filmare, contribuind la autenticitatea și farmecul rolului său.

„Prima zi de filmare a fost într-o dimineață răcoroasă, iar eu aveam un rol episodic. Nu eram în distribuția mare și Mimi Brănescu, părintele serialului, m-a întrebat dacă-mi place. I-am spus că da și m-a întrebat dacă nu aș vrea să rămân. Nu m-a interesat faptul că rolul era micuț pentru că era foarte bine scris.

Tot în prima zi de filmare ne-am dat seama că personajul meu nu avea nume. Dragoș Buliga, regizorul pe atunci al serialului, ne-a întrebat pe toți cum am dori să mă cheme pe mine. Bobiță m-a botezat, avea el pe unul în sat la ei, Brânzoi îl chema. Așa s-a născut numele meu.”, a spus actorul în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Chiar și după ce a făcut primii pași în actorie, Ionuț a trecut printr-o perioadă dificilă de șase luni de șomaj, o etapă care l-a pus la încercare și din care a ieșit mai puternic. Experiențele acumulate în această perioadă l-au făcut să prețuiască și mai mult succesul și să fie recunoscător pentru fiecare oportunitate de a-și etala talentul.

„Am câștigat primii bani în anul întâi de facultate, am jucat la Odeon în Dragostea mea, Electra. Am câștigat vreo 10 dolari pe trei spectacole și le-am luat ceva alor mei.

În anul doi de facultate însă, la primul salariu, am câștigat 17 dolari. Eram angajat la teatrul Ion Creangă, nu aveam însă studii superioare. În prima lună nu m-au pus să joc în nimic și, când m-au plătit, nu am vrut să iau banii. I-am pus într-un loc și mă uitam la ei.”, a mărturisit Ionuț Ciocia pentru sursa amintită mai sus.

Familia și viața privată a actorului

În spatele personajului colorat pe care îl interpretează pe ecran, Ionuț este un familist convins, dedicat soției și celor doi copii ai săi. Relația specială pe care o are cu familia sa îi oferă echilibrul și suportul necesar pentru a face față provocărilor carierei sale.

„Acum să zic sincer niciunul dintre noi nu prea știam înspre ce se îndreaptă personajele. Pe Brânzoi l-am descoperit pas cu pas și l-am adus către mine. Eu sunt un om cinstit și mă bucur că nevasta-mea nu mă înșală. Nu sunt ca Brânzoi, mă deranjează când adevărul se clatină, devin reactiv, nu sunt așa moale ca el. Dar avem și asemănări, amândoi suntem gospodari și am crescut la țară.”, a zis actorul.

Popularitatea nu l-a schimbat pe Ionuț, care rămâne la fel de accesibil și deschis interacțiunii cu fanii săi. El consideră că este esențial să rămâi conectat la realitățile și emoțiile publicului, indiferent de succesul obținut. Această abordare umană și autentică contribuie la popularitatea și aprecierea de care se bucură în rândul telespectatorilor.

Povestea lui Ionuț Ciocia, de la primele sale încercări modeste în actorie până la rolul iubit de Brânzoi din „Las Fierbinți”, este o sursă de inspirație pentru oricine visează la o carieră în lumina reflectoarelor. El demonstrează că succesul este posibil cu perseverență, talent și o atitudine pozitivă, indiferent de umilința începuturilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: