Redactia.ro
Home » Sport » Ce salariu încasează Adrian Mutu ca antrenor la CFR Cluj

Ce salariu încasează Adrian Mutu ca antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj

Adrian Mutu se pregătește să lase o amprentă de neuitat în SuperLiga României, urmând să încaseze un salariu record după semnarea contractului cu CFR Cluj. Noul antrenor al echipei, fostul atacant al naționalei, a stârnit interesul fanilor și al presei după ce Ioan Varga, patronul CFR Cluj, a făcut anunțul oficial. Descoperă în continuare detalii despre acest moment crucial din lumea fotbalului românesc și despre provocările pe care Adrian Mutu le va aborda în noul său rol.

Adrian Mutu preia comanda echipei CFR Cluj

Adrian Mutu preia comanda echipei CFR Cluj în urma despărțirii de antrenorul Andrea Mandorlini. Această mutare surprinzătoare a avut loc în urma înfrângerii echipei în fața ultimei clasate, FC Botoșani, cu scorul de 1-0. O nouă eră începe pentru CFR Cluj, iar privirea fotbalului românesc este acum îndreptată spre noul antrenor.

Ce salariu încasează Adrian Mutu ca antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu va semna un contract cu CFR Cluj pentru o perioadă de un an și jumătate, având și opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Obiectivul său clar este să conducă echipa către primele două locuri în SuperLiga României. O provocare ambițioasă care pune în lumină ambițiile și încrederea pe care echipa le are în noul său antrenor.

Patronul Ioan Varga a trasat deja direcția pe care vrea să o urmeze echipa sub conducerea lui Adrian Mutu. Calificarea în grupele Europa League este obiectivul primordial, iar presiunea este ridicată, având în vedere poziția actuală a echipei pe locul doi în SuperLiga, la opt puncte în spatele liderului FCSB, care are și un meci mai puțin disputat. Misiunea este clară, iar ochii sunt ațintiți asupra lui Mutu și a echipei sale.

Un alt aspect care adaugă o notă de senzațional este salariul record pe care Adrian Mutu îl va încasa lunar, conform informațiilor de la Fanatik. Atât el, cât și întregul său staff, vor primi impresionanta sumă de 35.000 de euro lunar de la CFR Cluj. Această investiție semnificativă reflectă încrederea clubului în abilitățile și experiența lui Mutu, făcându-l astfel cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga României.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: