Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu încasează Mirel Rădoi la naționala României

Ce salariu încasează Mirel Rădoi la naționala României

Nationala Romaniei, Norvegia, meci câștigat la masa verde

Mirel Rădoi, actualul selecționar al României, este deja criticat pentru parcursul său ca antrenor al naționalei României. I se cere demisia, chiar dacă are la activ doar trei meciuri în preliminariile Capionatului Mondial din 2022 din postura de tehnician al echipei naționale. Iată ce salariu încasează Mirel Rădoi la națională!

Câți bani ia Mirel Rădoi pentru a fi selecționerul României

Mirel Rădoi este selecționerul naționalei mari a României din 2019, după ce acesta a avut un succes foarte mare la echipa de juniori, România U21. Astfel, acesta a ocupat banca tehnică a României, dar criticile sale nu au întârziat să apară. Acum, lui îi este deja cerută demisia.

Dacă la naționala mică a României, Mirel Rădoi primea un salariu de 60.000 de euro pe lună, acum, beneficiile lui salariale sunt mult mai mari. Așadar, Mirel Rădoi încasează în fiecare lună nu mai puțin de 250.000 de euro pe lună. Poate părea o sumă mare, dar acesta este, în realitate, unul dintre cele mai mici salarii primite de un selecționer vreodată.

Mirel Rădoi, răspuns pentru cei care îi cer demisia

După trei partide din cadrul preliminariior pentru Campionatul Mondial din 2022, lui Mirel Rădoi îi este deja cerută demisia. Astfel, antrenorul în vârstă de 39 de ani, a avut să le dea o replică celor care vor să plece din fruntea echipei tehnice a naționalei.

”Am văzut că după trei partide, mi se cere deja demisia. Nu știu dacă este în regulă, mai ales că ne aflăm pe primul loc în Liga Națiunilor. Dacă am face portrete după fiecare meci în parte, am trăi la extreme și nu cred că e în regulă.

Am senzația că uneori se așteaptă un eșec sau semieșec pentru a ne lua de cineva. Poate că am avut o zi proastă, nu am reușit să reacționăm”, a spus Rădoi, la conferința de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: