Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi: ”Am jucat prea puțin fotbal, nu meritam calificarea!”

Mirel Rădoi: ”Am jucat prea puțin fotbal, nu meritam calificarea!”

Nationala Romaniei, EURO, baraj

Naționala României a ratat din nou calificarea la Campionatul European. Acum este și mai trist pentru că țara noastră va găzdui câteva meciuri la turneul final.

După Islanda – România 2-1, Mirel Rădoi a analizat meciul. Selecționerul a spus că tricolorii nu meritau calificarea.

”La cum am jucat primele 45 de minute, nu meritam să ne calificăm. Am început previzibil, lent, nu am găsit spații. Îi știam că sunt puternici, că ne vor bloca și că vor specula spațiile libere. Dar, nu vreau acum să dau vina pe jucători. Eu și staff-ul meu suntem vinovați pentru eșec”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

”Au șutat doar din penalty ”

Presa din Islanda ne-a taxat după meciul de la Reykjavik. Acum vikingii vor juca finala barajului pe 12 noiembrie, la Budapesta cu Ungaria.

„Islanda se va lupta cu Ungaria în finala pentru un loc la Euro 2020. Echipa națională a obținut o victorie meritată, chiar dacă România a atacat pe final. Cu o apărare foarte puternică, Islanda a obținut calificarea în finală. Modul în care echipa s-a organizat în apărare a fost ireproșabil din primul până în ultimul minut. România a șutat numai din penalty-ul acordat de VAR”, au scris jurnaliștii de la mbl.is.

„Surpriza de la EURO 2016 este cu un pas mai aproape de revenirea la turneul final, mulţumită ireproşabilului Gylfi Sigurdsson, care în prima repriză a reuşit două goluri de expert. Alexandru Maxim a redus din handicap de la punctul cu var, împotriva cursului jocului, dar naţionala lui Erik Hamren a câştigat confortabil”, au scris și cei de la UEFA.

Finalele barajelor pentru calificarea la Euro

Islanda – Ungaria
Georgia – Macedonia de Nord
Irlanda de Nord – Slovacia
Serbia – Scoția
Finalele vor avea loc pe 12 noiembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: