Redactia.ro
Home » Sport » Încă un Euro la TV! Islanda – România 2-1

Încă un Euro la TV! Islanda – România 2-1

Nationala Romaniei, Islanda,

Lecție de fotbal predată de vikingi. Islanda a câștigat 2-1 meciul cu naționala României, iar tricolorii au ratat șansa de a merge la EURO 2020, un turneu găzduit și de țara noastră.

Deocamdată suntem departe de un fotbal adevărat. Nu mai avem jucători care să joace în campionate puternice, iar acest lucru s-a văzut. Tricolorii nu au găsit soluții în fața unei echipe foarte robuste. Gylfi Sigurdsson a înscris ambele goluri ale noridicilor. Maxim a reușit să reducă din diferență în minutul 63, când România a primit un penalty acordat de sistemul VAR. Arbitrul a avut nevoie de mai bine de 4 minute pentru a se hotărâ asupra loviturii. Românii au încercat să forțeze egalarea pe final, dar nu au mai reușit mare lucru. S-a terminat 2-1, iar nordicii merg în finala play-off-ului unde vor întâlni Ungaria. România ratează încă odată prezența la Euro 2020.

„Ce să comentez? Mi-e greu și mie să comentez. Nu vreau să comentez, după se interpretează. Echipa a arătat destul de rău. Sunt și eu antrenor, n-aș vrea să fac o analiză, mi-e greu. N-am înțeles un singur lucru, în prima repriză n-am reușit să ieșim din jumătatea proprie. Abuzam de mingii lungi, unde nu aveam nicio șansă. Asta n-am înțeles în prima repriză. Nu meritam mai mult astăzi, Islanda a fost mai puternică din toate punctele de vedere. Islanda are jucători care joacă la cel mai înalt nivel, autorul golurilor joacă la Everton”, a spus Marius Șumudică, după meci.

Ungurii au făcut spectacol la Sofia

Ungaria s-a distrat la Sofia, pe stadionul Vasil Levski. A învins cu scorul de 3-1 Bulgaria și va întâlni Islanda pentru un loc la EURO 2020. Maghiarii au deschis scorul în minutul 17 prin Orban. În minutul 47, Kalmar a executat o lovitură liberă și a dublat avantajul echipei sale. Cel care a marcat ultimul gol al Ungariei a fost Nikolics în minutul 75. Golul de onoare al gazdelor a fost înscris în minutul 90 de Yomov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: