Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu lunar vor româncele ca să fie fericite. Cu ce sumă se mulțumesc femeile din România

Ce salariu lunar vor româncele ca să fie fericite. Cu ce sumă se mulțumesc femeile din România

Ce salariu lunar vor româncele ca să fie fericite. Cu ce sumă se mulțumesc femeile din România

Iată salariul lunar care ar face fericită orice româncă. Ce venit ar mulțumi femeile din România, potrivit unui studiu.

Ce salariu lunar vor româncele ca să fie fericite. Cu ce sumă se mulțumesc femeile din România

Se spune despre femei, printre altele, că pot fi pe interes și că pot fi materialiste. Nu trebuie generalizată această treabă, evident. Unele femei nu au nevoie de un bărbat lângă ele care să le întrețină, pentru că un venit lunar le-ar satisface nevoile și ar fi complet mulțumite. Și exact așa se și întâmplă.

Când vine vorba despre femeile din România, potrivit unui studiu, una din trei românce ar fi fericită cu un salariu net lunar de cel puțin 1.000 de euro. Totodată, conform aceluiași studiu, 32% dintre ele consideră că pragul de venit personal net lunar de la care s-ar simţi fericite este de cel puţin 2.000 de euro net, potrivit unui sondaj Dynata, potrivit ziare.com.

Același studiu arată că femeile consideră mai mult decât bărbaţii că fericirea adusă de un salariu mare este importantă, 33% dintre ele plasând pragul auto-împlinirii personale aduse de un venit net lunar în intervalul 3.000 – 10.000 euro, faţă de 31% în cazul bărbaţilor, conform sursei.

Aplicaţia financiară Revolut a vrut să afle, cu ajutorul cercetării, care este percepţia româncelor despre veniturile dezirabile şi contribuţia fintech la eliminarea disparităţilor de gen, potrivit Ziare.com.

70% dintre românce sunt singurele responsabile cu treburile casnice, iar 30% alocă peste patru ore pentru ele

Potrivit unui alt studiu, 70% dintre românce sunt singurele responsabile cu treburile casnice, iar 30% alocă mai bine de patru ore pentru asta, a relatat startupcafe.ro. Prin urmare, femeile ajung să își ocupe o parte mai mare din timpul liber cu treburile casnice, care intră în sarcina lor și consumă cel mai mult timp.

Sigur că și bărbații fac treabă în casă. Ei sunt responsabili cu reparațiile de orice fel din casă (78%), însă tot ei sunt și șoferii familiei (56%), contabilul familiei (39%) și tată-învățător sau tată-profesor (39%), 44% dintre respondenții de gen masculin au declarat că soția sau partenera se ocupă cel mai mult de treburile casnice, în timp ce 37% consideră că responsabilitățile sunt împărțite în mod egal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: