Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu poate primi un angajat al unei terase din Mamaia. Barman după interviul de angajare: „Să vă fie rușine”

Ce salariu poate primi un angajat al unei terase din Mamaia. Barman după interviul de angajare: „Să vă fie rușine”

Salariu barman Mamaia

Din prima zi de vară oamenii pot merge la terase, dar și la mare, odată cu începerea măsurilor de relaxare din țara noastră. Deja de zilele trecute, românii au plecat la mare, spre bucuria celor care conduc afaceri pe litoral.

Nemulțumirea unui tânăr față de salriul și programul de lucru de pe litoral

Astfel, românii pot pleca la mare să se bucure de apa mării și de o mini-vacanță, după cele trei luni de izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe lângă cei care au afaceri la malul mării, hotelierii, cei care dețin terase, bucuroși sunt și cei care își caută de lucru în sezonul estival.

Un tânăr a povestit experiența sa la un interviu de angajare pentru postul de barman. Acesta a fost atât de nemulțumit de oferta care i s-a făcut, încât a decis să posteze un mesaj acid pe pagina sa de Facebook.

Ce salarii pot primi cei care vor să lucreze pe litoral în lunile de vară

Tânărului i s-au oferit 1.500 de lei pentru un program de 24/24, pentru a lucra la un restaurant din Mamaia.

Am fost ieri la un interviu.. jale pot spune de început. Am fost la un interviu în Mamaia, pentru postul de Barman. Am primit una din cele mai jalnice oferte . Barman, program 24/24 SALARIU 1500 de lei…Voi chiar nu sunteti întregi? Cum sa dai 1500 de lei unui Barman cu un program 24/24, adică o norma normală de lucru, plus încă o norma, raportat la programul de 24/24. 360 de ore cu 1500 de lei???”, a scris tânărul care voia să se angajeze.

De asemenea, tânărul a atras atenția asupra faptului că acesta este motivul pentru care personalul nu rămâne pe toate lunile de vară la un anume local. Salariile mici îi determină pe mulți să plece, iar din iulie se poate vedea deja criza de oameni, spune tânărul.

De asta nu aveti personal si va treziți la jumătatea luni Iulie ca nu aveti personal. Sper ca toti acesti angajatori sa nu isi găsească nici un angajat. Sa lucrați voi pe 1500 de lei. SA VA FIE RUSINE!!!!!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook ”Barmani-Ospătari”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: