Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri hoteluri și pensiuni, la mare. Care sunt tarifele, de la 1 iunie

Prețuri hoteluri și pensiuni, la mare. Care sunt tarifele, de la 1 iunie

hoteluri și pensiuni

De astăzi te poți distra, fără restriciții, la mare, unde găsești prețuri la hoteluri și pensiuni pentru toate buzunarele: de la 120 lei în sudul litoralului până la 1.000 lei în nordul stațiunii Mamaia.

1 iunie este o zi importantă pentru amatorii de distracție și vacanțe la mare. De luni se poate circula în voie și în afara localității fără declarație pe proprie răspundere.

După ce Executivul a anunțat un nou val de relaxări a restricțiilor, printre care deschiderea teraselor și a plajelor, românii au început să-și programeze deja ieșirile și chiar concediile.

Prețuri hoteluri și pensiuni. Liber la distracție și de Rusalii

Deși avem un început de iunie capricios, din punct de vedere meteorologic, mulți nu țin cont și și-au făcut deja rezervările la hoteluri și pensiuni. Urmează un nou weekend prelungit, deoarece duminică și luni sunt Rusaliile iar angajații din România au liber de la stat.

Din cauza pandemiei de coronavirus, majoritatea românilor preferă să-și petreacă vacanțele în țară. Hotelierii se așteaptă la un număr semnificativ de turiști și speră că primii vor veni pe litoral chiar din prima zi din iunie.

S-au luat deja măsuri de igienă sporite, terasele au fost amenajate potrivit reglementărilor, iar şezlongurile vor trebui să păstreze distanţa de 2 metri în aşezarea pe plajă.

Iată care sunt noile prețuri hoteluri și pensiuni, la mare

Cele mai mari prețuri sunt în Mamaia. Totul depinde de numărul de stele pe care le are hotelul şi de alte facilităţi puse la dispoziţia oaspeţilor.

O noapte de cazare pentru 2 persoane pleacă de la 210 lei la  Zenith (Mamaia) şi ajunge până la 985 lei o cameră la White Tower în Mamaia, spune reprezentantul unei agenții de turism, citat de click.ro.

În sudul litoralului vorbim de prețuri ceva mai mici, 120 lei camera la BluMarine, 3 stele, în Eforie Nord, până la 616 lei camera la Mera Resort, 4 stele, din Venus. Există de asemenea și oferte speciale pentru ademenit turiștii: plăteşti două nopţi şi stai trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini