Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii.

Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii. Anunțul conform căruia salariile bugetarilor va rămâne la nivelul celor din decembrie 2020 a adus o serie de proteste. Află cât câștigă un angajat al Casei de Pensii.

Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii. Nu o să-ți vină să crezi!

Ce salariu primesc angajații de la Casa de Pensii. La începutul anului 2021, Guveruul a decis ca salariile bugetarilor să rămână la nivelul celor din decembrie 2020, pentru câteva luni. Angajații revoltați de această decizie, au protestat. Potrivit Impact.ro, angajații care lucrează pentru Casa de Pensii primesc pe lângă salariul brut, și sporul pentru condiții vătămătoare de muncă.

Casa Națională de Pensii administrează și gestionează sistemul public de pensii și alte dreptuir de asigurări sociale în România. Salariile angajaților de la CNPP diferă, în funcție de atribuțiile fiecăruia. Așadar, în cazul în care doriți să vă angajați în această insitutție, trebuie să știti că pe lângă salariul brut primit, există și un spor pentru condițiile vătămătoare de muncă. De asemenea, angajatul poate primi și bonuri de masă lunar și alte sporuri lunare sau anuale.

Ei bine, trebuie să știți că un director executiv la CNPP primește un salariu brut de 9.942, pluc sporul pentru condiții periculoase, în valoare de 1.486 de lei.

Un director executiv adjunct primește un salariu brut lunar de 9.036 de lei, plus spor pentru condiții periculoase, în valoare de 1.347 de lei, în timp ce șeful de serviciu primește lunar 9.052 de lei plus 1.358 pentru condiții periculoase. Șeful de birou primește 8.580 de lei brut, plus 1.268 de le spor.

Auditorul primește lunar 6.299 de lei și 840 de lei pentru condiții periculoase sau vătămătoare, iar expertul primește 6.314 lei brut plus 866 de lei spor.Un consilier ia luna 6.520 de lei brut, plus spor de 902 de lei, iar un consilier cu viză CFP primește un salariu de 7.084 lei, plus 966 de lei spor. Consilier, 5.390 leu brut. Aici sporul pentru condiții periculoase sau vătămătoare este în valoare de 637 de lei. Inspectorul superior de la CNPP primește un salari de 6.472 de lei, iar sporul pentru condiții periculoase este de 866 de lei. Inspectorul cu viză CFP primește 7.084 de lei brut, în timp ce sporul pe care îl primește este de 902 de lei.

Salariile primite de angajații Inspectatorului de Muncă

Potrivit cjpbacau.ro, la Inspectatoratul de Muncă din Hunedoara, inspectorul șef primește lunar 6.500 de lei plus un spor de 1.413 lei. În 2014, doi medici din cadrul Comisie de Expertiză Medicală a Casei Județene de Pensii și Asigurări Sociale Argeș au fost reținuți de autorități pentru că au primit șpagă de la 1.097 de persoane. Spaga a fost primită în vederea pensionării medicale premature a unor persoane. Prin atestarea nelegală a diverse grade de incapacitate de muncă sau verificarea sumară a documentelor prezentate pentru examinările medicale obligatorii, starea de sănătate a acestora nu justifică această decizie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: