Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu primește primărița Elena Lasconi. ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Ce salariu primește primărița Elena Lasconi. ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Ce salariu primește primărița Elena Lasconi. ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Elena Lasconi a dezvăluit cât câștigă ca primar în Câmpulung Muscel. Vedeta s-a lăsat de televiziune anul trecut pentru politică, însă se pare că îi e dor de veniturile căștigate din TV. 

Ce salariu primește primărița Elena Lasconi. ”La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Elena Lasconi a lăsat anul trecut televiziunea, pentru postul de primar la Câmpulung Muscel. Ca primăriță, Elena Lasconi are mai multă bătaie de cap și un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV. Potrivit declarațiilor ei, cel mai mult îi place să oficiliazeze căsătorii. Acesta a fost și motivul pentru care Elena Lasconi a acceptat să se reîntoarcă, recent, în televiziune, chiar dacă a fost criticată de locuitorii orașului Câmpulung, care i-au reproșat că nu mai are timp să se ocupe de Primărie.

Vedeta a fost cooptată în cadrul noii emisiuni care se difuzează la Pro TV, din 7 septembrie, și care se numește „Căsătoriți pe nevăzute”. Primărița orașului Câmpulung Muscel joacă rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial care este cel mai urmărit experiment social al momentului, potrivit PRO TV.

“Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvălui Elena Lasconi, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Elena Lasconi a fost cea care a oficializat căsătoria Alexandrei Stan

Alexandra Stan și soțul ei și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Primarul care a oficializat ceremonia a fost nimeni alta decât Elena Lasconi. Aceasta a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a exprimat bucuria față de cei doi proaspeți însurăței. Ea a povestit cum s-a desfășurat nunta civilă a Alexandrei Stan.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră @alexandrastan și Emanuel!„, a fost mesajul publicat de Elena Lasconi pe rețelele sociale.

Elena Lasconi a oferit și un interviu unei emisiuni televizate unde a vorbit despre căsătoria frumoasei Alexandra Stan cu Emanuel. Elena Lasconi a mărturisit că a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care a făcut-o până acum. Ea a mai precizat că cei doi însurăței și-au dorit ca ea să țină secret tot ce ține de nuntă și drept urmare doamna primar s-a conformat.

Etichete: