Redactia.ro
Home » Monden » Elena Lasconi a fost cea care a oficializat căsătoria Alexandrei Stan. Ce a declarat primarul din Cîmpulung

Elena Lasconi a fost cea care a oficializat căsătoria Alexandrei Stan. Ce a declarat primarul din Cîmpulung

Alexandra Stan și soțul ei și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă chiar astăzi. Primarul care a oficializat ceremonia a fost nimeni alta decât Elena Lasconi. Motivul pentru care cei doi au avut-o drept ofițer de ceremonie este acela că soțul Alexandrei Stan este din Câmpulung.

Elena Lasconi a oficializat ceremonia nunții civile a Alexandrei Stan

Elena Lasconi a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a exprimat bucuria față de cei doi proaspeți însurăței. Ea a povestit cum s-a desfășurat nunta civilă a Alexandrei Stan. Mesajul a fost unul emoționant și venit din adâncul sufletului Elenei Lasconi.

Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră @alexandrastan și Emanuel!„, a fost mesajul publicat de Elena Lasconi pe rețelele sociale.

Ce a declarat Elena Lasconi

Elena Lasconi a oferit și un interviu unei emisiuni televizate unde a vorbit despre căsătoria frumoasei Alexandra Stan cu Emanuel. Elena Lasconi a mărturisit că a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care a făcut-o până acum. Ea a mai precizat că cei doi însurăței și-au dorit ca ea să țină secret tot ce ține de nuntă și drept urmare doamna primar s-a conformat.

A fost un evneiment foarte impresionat, a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care am făcut-o de când sunt primar, și am făcut multe. Cred că am depășit de mult suta. M-am bucurat foarte mult că Alexandra a apelat la mine. Emanuel, soțul Alexandrei este câmpulungean, dar are domiciliul în București și m-a rugat foarte mult dacă pot să țin în secret acest lucru și eu știu să țin un secret și astăzi când am văzut că au publicat că s-au căsătorit am făcut și eu postarea. Această oficere a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, a fost foarte impresionant cu lacrimi. După am fost la mănăstirea din Nămăiești, a fost un eveniment cu totul special, sora Alexandrei a plâns tot timpul, le doresc să fie fericiți, să aibe casă de piatră, să mă anunțe când o să fie botezul.„, a povestit Elena Lasconi în cadrul unei emisiuni televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: