Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu primește Smiley de la Pro TV. O depășește pe Andreea Esca, în urma contractului cu ”Românii au Talent”

Ce salariu primește Smiley de la Pro TV. O depășește pe Andreea Esca, în urma contractului cu ”Românii au Talent”

GALERIE FOTO (2) Ce salariu are Smiley

Au ieșit la iveală detalii neașteptate despre salariul pe care Smiley îl încasează din partea trust-ului Pro TV. Artistul a reușit să o detroneze chiar și pe Andreea Esca, după ce a fost numită cea mai bine plătită prezentatoare de știri. În continuare veți putea descoperi câți bani încasează lunar soțul Ginei Pistol, dar și din ce alte afaceri produce bani.

Show-ul „Românii au Talent” a adus faimă și prosperitate mulțimii de talente din țară, dar și celor doi prezentatori emblematici, Smiley și Pavel Bartoș. Deși Andreea Esca este cunoscută drept emblema Pro TV, se pare că Smiley a reușit să o depășească în topul încasărilor postului.

Ce salariu primește Smiley de la Pro TV

Andreea Esca este recunoscută ca fiind prima persoană care a salutat România în fiecare seară cu celebrele cuvinte: „Bună seara, România! Bună seara, București!”.  Cu toate acestea, detalii exacte despre onorariul său au rămas mereu în sfera speculațiilor. Pe de altă parte, Smiley și Pavel Bartoș sunt prezentatori de la primul sezon al show-ului „Românii au Talent” și se pare că nu sunt străini de sumele generoase. Conform informațiilor obținute de Cancan, se estimează că Smiley încasează 150.000 de euro pe sezon, în timp ce salariul Andreei Esca se situează în jurul valorii de 25.000 de euro lunar.

Cu toate că pare că Andreea Esca primește un salariu mai mare, trebuie să luăm în considerare durata și frecvența muncii lor. Prezentatoarea lucrează pe tot parcursul anului, în timp ce Smiley are un program de lucru concentrat pe durata celor trei luni ale sezonului „Românii au Talent”. În acest context, dacă Andreea Esca primește 25.000 de euro lunar, înseamnă că încasează 300.000 de euro pe an, în timp ce Smiley primește jumătate din venitul anual al prezentatoarei în doar trei luni de muncă.

Câți bani încasează Smiley
Câți bani încasează Smiley

Din ce mai produce Smiley bani

Meritul lui Smiley nu se oprește aici. El este și antrenor la „Vocea României”, unde se spune că primește încă 60.000 de euro. În plus, pasiunea sa pentru muzică aduce și alte surse de venit. Canalul său de YouTube aduce aproximativ 10.000 de euro lunar, iar din contractele de imagine primește în jur de 50.000 de euro.

Casa sa de discuri, Hahaha Productions, a raportat un profit de 9,1 milioane de lei în 2022. De asemenea, drepturile de autor de pe urma melodiilor sale difuzate la radio sau televiziune completează sursa de venituri considerabile ale artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: