Redactia.ro
Home » Știri » Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă? Autoritățile l-au descoperit pe internet

Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă? Autoritățile l-au descoperit pe internet

Iată ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă! Autoritățile l-au descoperit pe internet.

Ce sancţiune i s-a aplicat tânărului care „dansa” pe portbagajul unui BMW în timp ce maşina derapa pe zăpadă

Un incident neobișnuit a avut loc recent în județul Vaslui, unde un tânăr de 20 de ani a fost surprins dansând pe portbagajul unui BMW în timp ce mașina derapa pe un drum acoperit de zăpadă. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, atrăgând atenția autorităților locale.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, în zona dealului Dobrina, unde drumurile au devenit periculoase din cauza ninsorii consistente. Un șofer a reușit să surprindă momentul în care un BMW avea dificultăți în a se deplasa pe partea carosabilă acoperită de zăpadă. În încercarea de a spori aderența, un tânăr s-a suit pe capota portbagajului, încercând să ajute tracțiunea spate a vehiculului, potrivit RTV.

Autoritățile l-au descoperit pe internet

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate observa cum tânărul își folosește abilitățile de dans pentru a menține echilibrul pe mașina care derapa, în timp ce vehiculul se deplasează cu viteză redusă. Incidentul a fost unul spectaculos, dar și periculos, având în vedere condițiile meteo și caracteristicile periculoase ale drumului.

Ulterior, poliția locală a identificat protagoniștii acestui incident neobișnuit. Cei doi tineri implicați sunt din comuna vasluiană Văleni, iar conform informațiilor furnizate de Libertatea, aceștia au fost identificați ca fiind un bărbat de 20 de ani, care s-a suit pe mașină, și șoferul în vârstă de 22 de ani.

Autoritățile au luat măsuri imediate, sancționând conducătorul autoturismului conform prevederilor legale. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, acesta va fi sancționat contravențional conform articolului 101, alineatul 1, punctul 13, din Ordonanța de Urgență 195/2002. Acest articol se referă la nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor și al obiectelor în sau pe vehicule.

Prin aplicarea acestei sancțiuni, poliția urmărește să tragă un semnal de alarmă cu privire la comportamentele periculoase pe drumurile publice, încurajând respectarea regulilor de circulație și asigurarea siguranței rutiere.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: