Redactia.ro
Home » Știri » Ce scria în buletinul unui alegător din Teleorman? Toți au izbucnit în râs când au văzut

Ce scria în buletinul unui alegător din Teleorman? Toți au izbucnit în râs când au văzut

Ce scria în buletinul unui alegător din Teleorman? Toți au izbucnit în râs când au văzut

Situație inedită la o secție de votare din Teleorman, cu ocazia alegerilor locale! Unul dintre votanți a șocat personalul de la secție cu buletinul său. Se pare că acesta reușit să îi facă să radă pe cei care au înmânat ștampila de vot… cu numele său.

Când vine vorba de imaginație, românii stau foarte bine la acest capitol. Așa se face că astăzi, Teleormanul este pe buzele tuturor, ocazia fiind dată de alegerile ce tocmai s-au incheiat. Ceea ce i-a șocat pe reprezentanții unei secții de votare din Teleorman a fost un act de identitate cu totul special. Pe buletinul celui care a venit să își voteze primarul din Teleorman era un nume cu totul neobișnuit: „Ipsilante Sentiment Brusli”.

A amuzat secția de votare cu numele lui

Chiar dacă la prima vedere poate părea că este o glumă foarte bună, lucrurile sunt cât se poate de serioase, așa cum se vede și în fotografia publicată de cei de la Cancan.ro. Tânărul a reușit să impresioneze secția de votare din Teleorman și să îi facă să râdă pe cei care s-au ocupat cu formalitățile alegerilor, la vederea actului de identitate. Mai mult decât atât, fotografia buletinului a fost postată pe internet și preluată de internauți, viralizându-se într-un timp extrem de scurt.

Ce nume haioase mai au românii?

Ipsilante Sentiment Brusli este cu siguranță un nume special ce stârnește hohote de râs de la primele silabe. Însă, astfel de nume haioase se mai regăsesc în România: Struț Modest, Rândunel Pisică, Rămurel Pastramă, Rudolf Pufulete, Andaluzia Poșircă, Puțoi Ion, Simion Berebuna, Ilegitim Vasile, Ruptureanu Rozeta, Geniloni Sfeclă, Ion Mariano Monamour, Napoleon Rată, Întuneric Steluța Luminița sau Bred Pit sunt câteva dintre numele haioase care se regăsesc, mai în glumă, mai în serios, în topurile celor mai amuzante nume din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: