Redactia.ro
Home » Știri » Ce scria presa americană despre Florin Cîțu, atunci când a fost prins beat la volan. Premierul a fost condamnat la închisoare

Ce scria presa americană despre Florin Cîțu, atunci când a fost prins beat la volan. Premierul a fost condamnat la închisoare

Noi detalii ies la iveală, după ce s-a aflat că Florin Cîțu a fost prins beat la volan pe vremea când era student în America. Iată ce scria presa din SUA despre premier, la momentul întâmplării!

Ce scria presa americană despre Florin Cîțu, atunci când a fost prins beat la volan. Premierul a fost condamnat la închisoare

Momentul când Florin Cîțu a fost prins beat la volan, pe vremea studenției în SUA, a fost relatat în presa americană. Au fost publicate și imagini de la locul întâmplării. Concret, Florin Cîțu a fost oprit pentru un control de rutină, de către oamenii legii americani, în intersecția străzilor Elwood Drive, în prezent University Boulevard și Lincoln Way, din orașul Ames.

Totul avea loc în anul 2000, 3 decembrie, ora 02:11. Florin Cîțu avea 28 de ani pe atunci, locuia în orașul Ames din statul Iowa și studia la universitatea din zonă. Ghinionul său a fost, însă, să fie oprit de polițiști chiar după ce consumase alcool. Așa se face că premierul a fost condamnat la două zile de închisoare și a primit și o amendă în valoare de 1.000 de dolari.

Foto: intersecția străzilor Elwood Drive din orașul Ames

Incidentul a fost publicat în „The Ames Tribune”. Aici scria că Florin Cîțu, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit în stare de ebrietate la volan, unde locuia, într-o clădire situată pe strada Squaw Creek Drive, nr. 600, dar și că a fost condamnat la închisoare.

„Operating while intoxicated, Elwood Drive and Lincoln Way (reported at 2:11 a.m.). During a routine traffic stop, the driver was found to be under te influence of an alcoholic beverage. Arrested and charged with operating while intoxicated was Florin Vasile Cîțu, age 28, 600 Squaw Creek Drive”, suna notița din publicația locală.

Foto: intersecția străzilor Elwood Drive din orașul Ames

Florin Cîțu a recunoscut că a fost prins beat la volan

Premierul și-a recunoscut fapta și consideră dubios faptul că informația a apărut în timpul alegerilor interne pentru PNL.

„Da. S-a întâmplat acum 20 de ani. A fost vorba de conducere sub influența alcoolului, în urmă cu 20 de ani. Am plătiti amenda care a fost foarte mare Este o contravenție. Dar interesant este că această informație nu a apărut în cele patru scrutinuri de alegeri în care am candidat împotriva PSD ci acum, în timpul campaniei de alegeri interne pentru PNL”, a declarat Florin Cîțu, potrivit evz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: