Redactia.ro
Home » Știri » Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru

Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru

Crucea care veghează drumul final al Mioarei Roman este modestă, albă, purtând înscris numele complet al fostei soții a primului ministru al României de după Revoluție. Puțini sunt cei care cunosc și celălalt prenume al mamei Oanei Roman.

În imaginlei captate în Biserica Sfântul Gheorghe Nou, surprinse cu puțin timp înainte de ceremonia funerară. Oana Roman, alături de Gabriela Lucuțar, se preocupă de ultimele detalii legate de acest eveniment trist. Pe crucea Mioarei Roman este scris numele complet al regretatei profesor universitar, și anume Roman Mioara Iulia. Da, mama Oanei era cunoscută și sub prenumele de Iulia, o informație deținută de foarte puțini.

Biserica este agitată în aceste momente, fiind prezenți cei care au iubit-o și au cunoscut-o pe Mioara Roman îndeaproape. Sicriul ce adăpostește trupul neînsuflețit al acesteia este înconjurat de buchete ample de flori albe, așa cum Oana Roman a dorit. Oana nu se desparte de mama sa, călăuzind-o pe ultimul drum. În ciuda durerii profunde, Oana apare hotărâtă să facă tot posibilul pentru ca acest moment să se desfășoare fără impasuri.

Ce a spus Petre Roman

Și Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a fost prezent la priveghi.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent. Era foarte bine pregătită.

Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor.

Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman pentru fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini