Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă azi cu Laura Dincă, iubita tinerică a lui Cristian Boureaanu. A fost văzută la braț cu altcineva

Ce se întâmplă azi cu Laura Dincă, iubita tinerică a lui Cristian Boureaanu. A fost văzută la braț cu altcineva

GALERIE FOTO (7) Boureanu si iubita

Laura Dincă și Cristian Boureanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Blondina se pare că s-a plictisit în casă, așa că s-a echipat și a ieșit în parc cu o prietenă, lăsându-și iubitul acasă.

Laura Dincă, cinci ani de relație cu Boureanu

Cristian Boureanu și Laura Dincă sunt împreună de mai bine de cinci ani, aceștia sărbătorind acest eveniment pe 10 ianuarie într-un cadru intim.
Laura a postat cu ocazia acestei zile o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care apare într-o ipostază sexy alături de iubitul său, mai mare cu 23 de ami.

După perioada în care toată lumea și-a petrecut ultimele trei luni în case, Laura a decis să iasă afară fără a mai ține cont de restricții.

Aceasta s-a îmbrăcat sport, și-a sunat prietena și au ieșit în parc și pe malul lacului. Din imaginile făcute de spynews.ro

, se poate observa că manechinul este posomorâtă, chiar dacă vremea era însorită.

Laura Dinca

Cum a cunoscut-o Cristian Boureanu pe Laura Dincă

Cristina Boureanu declara în urmă cu cinci ani că a cunoscut-o pe Laura Dincă pe Facebook, cerându-i buletinul pentru a se convinge dacă are 18 ani.

Ne-am cunoscut pe Facebook, ne ştiam…Nu ştiam multe despre ea. Am văzut, din poze, că schiază, înoată, patinează, că de frumoasă se vedea că e frumoasă… Şi, mai în glumă, mai în serios, i-am spus, în dimineaţa de 10 ianuarie, că ajung repede la Constanţa, unde locuia ea…”, a mărturisit Cristian Boureanu.

Totodată, Laura Dincă declara că la momentul respectiv credea că politicianul era de fapt ziarist. „Nu ştiam nimic despre cariera lui politică, pentru că nu mă uitam la televizor. L-am cunoscut online când am primit un mesaj de „La mulţi ani!“, de ziua mea”, spunea Laura.

La nici o lună de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți au decis să se mute împreună și se pare că dragostea dintre ei este foarte puternică. Laura a fost alături de politician în cele mai grele momente din viața acestuia, după ce acesta a avut probleme cu legea și a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare după ce a avut un scandal cu un echipaj al Brigăzii Rutiere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini